Neler Yeni

Sınav senesi ve kilo

Bu sene sınav senem ondan ötürüde iyice hareketsizim ve evden çok çıkmıyorum yani okul olmasa hiç çıkmayacağım o derece. temmuz başından beri düzenl olarak ders çalışıyorum boyum 182 ve temmuzda kilom 75 falandı. öyle hızlı almışımki şu an 89-90 kiloyum. stresten dolayı da biraz fazla yiyorum sanırsam. bu gidişle sınav sonrası duba gibi olucam(ztn oldum gibi) :d. nası durdururuz bu kiloyu arkadaşlar. sınav senesi kilo alan tek ben değilim di mi :d
siz ne kadar aldınız ve verdiniz?

Son düzenleme:

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
İllaki kendine vakit ayırman için birkaç saat kalıyordur o zamanda kardiyo yap ve yediklerine dikkat et hiçbir şey yapmadan sadece şeker kullanmayı bıraksan bile çok faydası olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi
İllaki kendine vakit ayırman için birkaç saat kalıyordur o zamanda kardiyo yap ve yediklerine dikkat et hiçbir şey yapmadan sadece şeker kullanmayı bıraksan bile çok faydası olur
okuldan 4te çıkıyorum dershaneye git eve gel dinlen derken saat 7 oluyor o saatten sonrada biraz ders çalışıyorum. haftasonu biraz boş zamanım oluyor o da yeterli olur mu bilmem

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
okuldan 4te çıkıyorum dershaneye git eve gel dinlen derken saat 7 oluyor o saatten sonrada biraz ders çalışıyorum. haftasonu biraz boş zamanım oluyor o da yeterli olur mu bilmem
Malesef olmaz ama dediğim gibi sadece şekeri bıraksan beslenmene biraz dikkat etsen ve hafta sonları kardiyo yapsan gözle görülür bir fark olur

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
sınav senemde bende çok kilo almıştım ama bunu kafana takıp dert edersen sen olumsuz etkilenirsin bu yılı kafana takma sınav senenden sonra spora başlarsın aynı şekilde yaparak çok kilo vermiştim

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ismail
bir şey olmaz ilerde az yersin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
sınav senemde bende çok kilo almıştım ama bunu kafana takıp dert edersen sen olumsuz etkilenirsin bu yılı kafana takma sınav senenden sonra spora başlarsın aynı şekilde yaparak çok kilo vermiştim
abi takmamaya çalışıyorum ama çevrenin tepkiside takılmıcak gibi değil

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
abi takmamaya çalışıyorum ama çevrenin tepkiside takılmıcak gibi değil
yani onlara ne kadar aldırma desem bile imkanı yok çevreyi takmamanın dediğim gibi aynı sorunları yaşadım çevre büyük etken yinede sınav senesinde zayıflaman çok zor

serwintes

80+ Gold
abi bende yiyom bende sınav senesindeyim bünyeyle alakalı ben kilo almıyom mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha ben günde 1 saat yuruyom

yani onlara ne kadar aldırma desem bile imkanı yok çevreyi takmamanın dediğim gibi aynı sorunları yaşadım çevre büyük etken yinede sınav senesinde zayıflaman çok zor
bu gidişle 100ü geçip obez olurum knk. sabitlemem lazım ama onuda nası yapabilirim bi fikrim yok.

3.George

80+ Bronze
cidden sınav senesi o kadar kilo alınıyor mu ben zaten hafif kiloluyum seneye sınav öğrencisiyim. ben almam umarım

aakif

80+ Bronze
1 sene önce 91 kiloydum bunun sebebi hareketsizdim ve çok yiyordum şu an 76 kiloyum aldığın kilolardan kurtulmanın tek yolu hareketli olmak ve az yemek bi yere gideceksen erkenden çıkıp yürüyerek gideceksin diyet yapacaksın sınava hazırlandığın için çık arkadaşlarınla gez evde durma diyemem ama hareket edicek vakit yaratmalısın

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,160
Üyeler
161,672
Son üye
yuki35
Top Bottom