Reis Abdullah Hacıgül
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
dasdhjasl evet hocam o mat yapmak imkansızSınavda en iyi lol sampiyonu nedir onu mu sordular
dasdhjasl evet hocam o mat yapmak imkansızSınavda en iyi lol sampiyonu nedir onu mu sordular
11.Sinif Esit agirlikŞimdi Malum 2 yıldır sınav olmuyoruz acaba kaç aldınız tartışalım iyi sonuçlar alalım
Mat 91 mutlak değerden 6 puan gittiŞimdi Malum 2 yıldır sınav olmuyoruz acaba kaç aldınız tartışalım iyi sonuçlar alalım
Gelmiş hava atıyo burada
Mutlak değer bana kolay gelen konulardandı. İşlem hatası mı oldu?Mat 91 mutlak değerden 6 puan gitti
kreşte sen bu notları aldın mı len önce kreşte bu notları al sonra konuşGelmiş hava atıyo burada
AynenMutlak değer bana kolay gelen konulardandı. İşlem hatası mı oldu?
hocam not iyi 1 yanlış olsun yeter bizim hoca 2 sorum işlemsiz (dogru düzgün degil) diye 15 puan kırdıAynen
Hesap yaparken mutlak değerde hesaplamam gerekiyordu yani 1 ve -1 olucaktı ama ben ne yaptım?
Gittim mutlak değeri almadan sadece 1 aldım ve sonucu 1 buldum ama -1 x 1'den -1 çıkacaktı.
kreşte sen bu notları aldın mı len önce kreşte bu notları al sonra konuş
ögeyi denetle
Aga Mattan 95 Dinden 100 aldık daha napakögeyi denetle
Hocada Küçük bir hata yapmışsın diyip 5p kırdı.Aga Mattan 95 Dinden 100 aldık daha napak
Ben olsam 97 veya 98 verirdim küçük hataya 5 puan kırmak fazla bence. İnsafsız davranmış hoca.Aga Mattan 95 Dinden 100 aldık daha napak
Hocada Küçük bir hata yapmışsın diyip 5p kırdı.