Neler Yeni

Sınava kadar sadece AYT çalışmak?

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Sınava 3 ay var ve benim tyt ayt netlerim çok iyi seviyelerde değil ama eşit ağırlık olduğum için kendime güveniyorum. Çalışmaya şimdi başlayacağım sadece AYT abanıp TYT çalışmasam ne olur? örneğin sınavda 60-70 AYT 35 tyt yapsam ne gibi zararı-yararı olur?

NespaY

80+ Silver
Sınava 3 ay var ve benim tyt ayt netlerim çok iyi seviyelerde değil ama eşit ağırlık olduğum için kendime güveniyorum. Çalışmaya şimdi başlayacağım sadece AYT abanıp TYT çalışmasam ne olur? örneğin sınavda 60-70 AYT 35 tyt yapsam ne gibi zararı-yararı olur?
30-40 Günde ayt edebiyat ve matematiği bitirebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ömer Durmuş
Bende aynı durumdayım şu süreçte tyt için deneme çözüp sadece ayt çalışmayi düşünüyorum

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,128
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bende aynı durumdayım şu süreçte tyt için deneme çözüp sadece ayt çalışmayi düşünüyorum
Böyle yapabilirsin bence en mantıklısı olur.
Evet nasıl olsa AYT her türlü daha çok puan getiriyor.
Böyle diyip tytyi de komple salma tabi, sen zaten ayt çalıştıkça tytn ilerler yavaş yavaş. Arada tyt denemesi çözmeyi ihmal etme.

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle yapabilirsin bence en mantıklısı olur.

Böyle diyip tytyi de komple salma tabi, sen zaten ayt çalıştıkça tytn ilerler yavaş yavaş. Arada tyt denemesi çözmeyi ihmal etme.
Hocam aslında anlamadığım konu tyt düşük netlerde kalması üniversite tercihlerinde vs. Bir dezavantaj oluşturur mu?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,128
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam aslında anlamadığım konu tyt düşük netlerde kalması üniversite tercihlerinde vs. Bir dezavantaj oluşturur mu?
Yani puanın yeterse olmaz ama tyt düşük kalırsa tabi genel puanın da düşük olur, %40 sonuçta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
mustafa emirhan yıldız
ben son 3 ayda sadece tyt denemesi çözmüştüm geri yanında ayt çalışmıştım 100 tyt 70 ayt yaptım ayt çalışmak çok daha onemlı tyt zaten çalışınca direk karşılığını alabildiğin bir şey değil tyt bi süreç bence ayt ye aban

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
ben son 3 ayda sadece tyt denemesi çözmüştüm geri yanında ayt çalışmıştım 100 tyt 70 ayt yaptım ayt çalışmak çok daha onemlı tyt zaten çalışınca direk karşılığını alabildiğin bir şey değil tyt bi süreç bence ayt ye aban
Teşekkür ederim bu arada sıralamanız neydi, eşit ağırlık mıydınız? ve hangi Üni ye gittiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde son 3 ay kala netleriniz ne durumdaydı 3 ayda yetişir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
mustafa emirhan yıldız
Teşekkür ederim bu arada sıralamanız neydi, eşit ağırlık mıydınız? ve hangi Üni ye gittiniz.

valla şöyle soyliyim 3 yıl geçti ama biz ilk ayt denemelerini ocakda başlamıştık çok kotüydü diye hatırlıyorum 35 45 arası olabilir son 3 ayda hem tyt hem ayt netleri topluca sınıf şeklinde artmıştı hepimiz aynı şekil çalışıyorduk

sayısaldım 20 k yaptım marmara bilgisayar okuyorum bizim dönem ayt mat çok kolaydı arkadaşlarım dan ayt 80 yapan çok vardı ortalama 75 net fleandı ben kötü bile yaptım

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
valla şöyle soyliyim 3 yıl geçti ama biz ilk ayt denemelerini ocakda başlamıştık çok kotüydü diye hatırlıyorum 35 45 arası olabilir son 3 ayda hem tyt hem ayt netleri topluca sınıf şeklinde artmıştı hepimiz aynı şekil çalışıyorduk

sayısaldım 20 k yaptım marmara bilgisayar okuyorum bizim dönem ayt mat çok kolaydı arkadaşlarım dan ayt 80 yapan çok vardı ortalama 75 net fleandı ben kötü bile yaptım
Çalışırken ne yapabilirim birkaç tavsiye verir misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
mustafa emirhan yıldız
Çalışırken ne yapabilirim birkaç tavsiye verir misin?
şöyle tyt çalışması için yapman gereken tek şey çözdüğün denemelerdeki yanlış yaptığın soruları neden yanlış yaptığının analizini yapmak mesela denemeyi yaptın 90 netin var eğer yanlış soruları dönüp çözmesen bu deneme sana sadece hız katar bilgi katmaz bilgi de katsın bidahaki denemeye 92 93 net yapıyım demelisin o yüzden soruları çöz ayt içinse çalış yani zaten çalışırsan oluyo konuyu çalış anla testini çöz denemede gelince yaparsın önemli olan tyt netini bu şekilde arttırmak ayt zaten artıyo

Top Bottom