almazlar diyenlerin sınav yönetmeliğini okuduğunu sanmıyorumfotosunu attım yukarı üst kilit gibi duruyor bunu almazlar mı hocam ya basit bir anahtar işte
alt kilitle üst kilidin arasına sıkıştırsam veya sadece arkadaşın dediği gibi tek bunu çıkarıcam ayakkabıya atıcam ne varsa arabaya bırakıcamalmazlar diyenlerin sınav yönetmeliğini okuduğunu sanmıyorum
bence alırlar ama ayakkabının altına gizleyince sanki bir şey saklıyor gibi olur dedektörle arıyorlar öter büyük ihtimal hiç riske girmek istemiyorsan davlumbaza yada yakında toprak bir yer varsa unutmayacağından eminsen oraya gömebilirsin dikkat et çalmasınlaralt kilitle üst kilidin arasına sıkıştırsam veya sadece arkadaşın dediği gibi tek bunu çıkarıcam ayakkabıya atıcam ne varsa arabaya bırakıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok saçma abicim araba anahtarı almamak tc ile öğretmenin masaya bırakabileyim mesela niye ben l300 için demiyorum milyonluk arabaların anahtarını hayatımda bir daha görmeyecğeim güvenliğe bırakayım ki
doğru son yıllarda dedektörde vardı onu unuttum ya alırım yanıma üst kilidin anahtarı evde biri yok oldu bittibence alırlar ama ayakkabının altına gizleyince sanki bir şey saklıyor gibi olur dedektörle arıyorlar öter büyük ihtimal hiç riske girmek istemiyorsan davlumbaza yada yakında toprak bir yer varsa unutmayacağından eminsen oraya gömebilirsin dikkat et çalmasınlar
sanki kasiyer olmak için yaptıkları şeylere bak üni için değil kart için uğraşıyorum yoksa umrumda olmaz öğrenci iyi oluyor metroda falan ayt ye girmicem tyt ile 2 senelik uzaktan yazsam yine yeterdoğru son yıllarda dedektörde vardı onu unuttum ya alırım yanıma üst kilidin anahtarı evde biri yok oldu bitti
dediğim gibi çok yüksek ihtimal sorun çıkmaz maddede anahtarlıksız basit anahtar yazıyor zatendoğru son yıllarda dedektörde vardı onu unuttum ya alırım yanıma üst kilidin anahtarı evde biri yok oldu bitti
Anahtar dısında sokamazsın iceri anahtarlıgı cıkarmadan gitme sakınL300 ü bilen bilir şu anahtarı https://hizliresim.com/53t09xc
ama bunun siyah yerini çıkardım ben incecik üst kilit gibi duruyor bunu ev anahtarının üstüne taksam sorun çıkarır lar mı?
Alırlar diye düsünüyorum hocam ama almazlarsa gömecek yer araL300 ü bilen bilir şu anahtarı https://hizliresim.com/53t09xc
ama bunun siyah yerini çıkardım ben incecik üst kilit gibi duruyor bunu ev anahtarının üstüne taksam sorun çıkarır lar mı?