Sınavım varmış ne yapacağımı bilmiyorum

Dostum neden içine kapanık birisin sence sorunun ne?
Sorun bende değil ki sorun onlarda, insanların çoğu kötü ve kimin iyi kimin kötü olduğunu hemen bilemiyorsun, arkadaş çevren seni 1 2 ay sonra kötü yola da sürükleyebilir kullanabilir kullanır da. İnsanları sevmiyorum.

Sorun bende değil ki sorun onlarda, insanların çoğu kötü ve kimin iyi kimin kötü olduğunu hemen bilemiyorsun, arkadaş çevren seni 1 2 ay sonra kötü yola da sürükleyebilir kullanabilir kullanır da. İnsanları sevmiyorum.
Haklısın düzgün dost bulmak zor fakat hiç mi denk gelmedi düzgün birisi bunca yıl.

Arkadaş çevren seni sen istemediğin sürece değiştiremez.

sakinles ve pc ni varsa aç en sevdiğin oyuna gir kulaklığını tak barış akarsu ıslak ıslak aç ve sesi fulle ağlayarak oyununu oyno(!)

Arkadaş çevren seni sen istemediğin sürece değiştiremez.
Evet öyle ama zamanla oluyor istemeden, normalde her sene 80 üzeri teşekkür getiriyordum, geçen sene bir kızla baya yakın arkadaş oldum onla takıldım dersleri boşladım sonrada 62 oldu ortalamam.

Olsun ,hangi okulda olursan ol iş sende bitiyor istersen çabalarsan illaki kazanırsın üniversiteyi
Öyle beya istersen Meslek lisesinde oku çalışıp sınavı kazandıktan sonra güzel bir meslek sahibi olabiliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,499
Üyeler
184,011
Son üye
dudadobaddas
Geri