Neler Yeni

SINAVLAR ERTELENDİ

Bu saatten sonra sınav iptali olacağını sanmıyorum.
Mecbur çalışılacak.

Online sınav olsa bütün öğrenciler 100 alır direk ya sınav yaparken başlarında annesi veya babası durcak ya da canlı yayın açıp ders yapçaklar yoksa ohoooo 100 100 100
Yok yav.
Çift monitör yapçam ben :) (!)

Büyük ihtimal olacak gibi. Bizim hocalarımız insaflı çıktığından sadece 1. sınav konularını yapacaklarını söylediler 16 kasımda yapacaklardı orada kaldıkları konu yerlerine kadar soracaklarını söylediler kasım ayında sınav yapan diğer okullarla aramızda haksızlık dengesizlik olmasın diye. Umarım diğer sınav olacaklarında konuları kasım ayına göre sınırlandırılda çok zorlanmazlar.

Büyük ihtimal olacak gibi. Bizim hocalarımız insaflı çıktığından sadece 1. sınav konularını yapacaklarını söylediler 16 kasımda yapacaklardı orada kaldıkları konu yerlerine kadar soracaklarını söylediler kasım ayında sınav yapan diğer okullarla aramızda haksızlık dengesizlik olmasın diye. Umarım diğer sınav olacaklarında konuları kasım ayına göre sınırlandırılda çok zorlanmazlar.
Ne düşünceli hocalarınız varmış.

Malesef.. 8. Sınıfım İstanbul gmk ortaokulunda okuyorum pek acıma gibi bir niyetleri yok ama olsun çok çalışmaya gayret gösteriyorum. Son çözdüğüm denemede 414 yaptım (kafa dengi 2. deneme) inşallah LGS de yakın sonuçlara ulaşabilirim.

Ne düşünceli hocalarınız varmış.
Sınav açıklaması yapan çoğu hocamız konularda kasım ayına göre yapacaklarını söyledi 1 kişi hariç. Almanca hocamız derslerine katılımın az olduğundan dolayı sinirlendi sanırım açık açık sınavı zor yapacağını söyledi. Yada şeyi belirtmiş olabilir sınavı normal yapacağım ama siz bu gidişle çok zorlanırsınız.

Geri