Neler Yeni

Sınavlar ile ilgili açıklama yapılacak mı?

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Lise sınavları için açıklama yapılacak mı ertelenecek veya ertelenmeyecek diye bu kadar tepkiye bi açıklama gerek herhalde. Ve sizce sınavlar iptal olur mu? benim düşüncem iptal olmaz ama ertelenir.
yav ben orduda yaşıyorum şu an en çok vaka orduda sınavlar bi an önce olsun istiyorum kurtulmak istiyorum ama bir yandan korkuyorum okulu açmayıp sınav yapmaları tuhaf

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Buna en güzel çözüm 12. sınıflar ve 8. sınıfların sınava girmesi olur bizimkisinin sürekli ertelenmesi bizim zararımıza şimdi çıkıcak az önceki arkadaş dicekki sizinle vaka artmıyormu biz zaten 1 aya yakın kursa gidiyoruz yine aynı kişiler ile sınavada gireriz zaman ilerledikçe stres artıyor zaten diploma puanımızı bu yıl en yüksek haline getirmeye çalışacağız bizimkisini yapsınlar kurtulsak başka bişey istemiyorum.
8 ler olsun diyo ya lan 8 ler den sanane

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Açıklama oldu mu?

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Açıklama gelmedi.

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Türkçe şuan öldü, bu Türkçe ile sözel kısımda ne yapacaksınız acaba ?
knk benim bitek ingilizce iyi dierleri çöp ztn o yüzden yazım kurallarının anasını ağlattım biraz ve ağlatmaya devam ediyorum

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,100
İsim
Zeki Müren
Ben çalışıyorum ama inanınki bazılarını hoca yan yana yüz yüze anlatması lazım,online ders'te aksaklıklar oluyor telafi edilmiyor o konuya bir daha dönülmüyor ertelensin yüz yüze eğitim tamamen başlayasıya kadar sınavlar olmasın. ( lütfen liseli olmayan saçma sapan yorum atmasın işte giriceksiniz ne ağladınız gibisinden.
@vlkn54
Hocam bir bakın buraya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet arkadaşlar çalışmadı çalışmadı diyorsunuz evet çalışmadım ama her dersten 50 üstü alcagima iddiaya girerim fakat almancaya dönem başı teknik aksaklıklar yüzüne giremedim ve dilin başı kopunca hiçbir şey öğrenemedim ve 3 günde filan almancaya çalışmalıyım alın buyrun sürekli
Olacaksınız ehuehu biz odluk siz de oclaniz ehehu diyorsunuz fakat
Mutasyon bulasmayi arttırıyor sözcü gazetesinde yayınlanan habere göre en çok bulaşan yerlerin başını okullar çekiyor yalan diyorsanız dava edin gazeteyi zaten devlet Co ksevmiyo alırlar assagi buyrun bunun yanında zaten çöp olan eğitim sistemimiz daha çöp oldu öğretmenler online eğitimde bir şey anlatamiyor evet Türkiye'nin en iyi liselerinden birine gidiyorum merkezi sınavla alınan okulların en iyilerinden biri söylesem imrenecek insanlar sahi var fakat öğretmenler ödev vermekten abska bir şey bilmiyorlar ve anlatamiyorlar bizi sınavla alirlarken hocalar neden böyle sert bir eğitimden geçmiyor tr bin geleceği olacak gençlere eğitim verecekken

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
8 ler olsun diyo ya lan 8 ler den sanane
Ah benim evladım ah senin sınavın var sınavın her sınava yaklaştığında okul sınavınında ertelenmesi sana yararlı değil. Ergenlikte olur böyle sinirlenmeler normal karşılayacağım.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Gelecek aya da razıyız :)
bence şimdi olması daha iyi gelicek ay vaka sayısının artacağı kesin sınavlar olmasa bile çünkü okul başladığı için öğrenciler covid olacak.
bu durumda belki hiç sınav olmama durumu çıkar ama zor diye düşünüyorum

Top Bottom