dostum bu yüzden yaşlılar izole olmalı benceTamam da sorun gidiş değil aynı ortamda bu kadar kişi bulunacağı için. Eve götürse bunun kronik sorunlusu var yaşlısı var hastası var. Asıl sorun bu zaten
milyonlarca yaşlı insanı nereye sığdıracaklar ayrıca olsa bile birkaç gün sonra ortaya çıkabilir virüs olup olmadığı. Markette kimse yan yana birkaç saat geçirmiyor. Çalışanlardan bahsetmiyorum. Sınavlar yapılmalı ama bu ara yapılmamalıdostum bu yüzden yaşlılar izole olmalı bence
yani markete bile gitsen aynı risk
bir şey denmesini bekliyorumSaat geçmiş 21.00'ı varmı bir açıklama?
Bizim okul yaptı knk yüzde 40 yapıldı ve yapicaklardir diye dusunuyorumLise sınavları için açıklama yapılacak mı ertelenecek veya ertelenmeyecek diye bu kadar tepkiye bi açıklama gerek herhalde. Ve sizce sınavlar iptal olur mu? benim düşüncem iptal olmaz ama ertelenir. Nasa bile bize destek veriyor. Kahkaha attığınıza göre fake sanırım. Sınıf grubunda atmışlardı
Alıntıyı görüntüle
Aynı durumdayım. Ertelemezse günde 4 saat ertelerse günde 2 saat çalışmak gibi manyak planlarım var.bir şey denmesini bekliyorum
sınava çalışacam karar çıkmasını bekliyorum.
Yarın veya cuma ertelenme haberi gelecek öyle düşünüyorumLise sınavları için açıklama yapılacak mı ertelenecek veya ertelenmeyecek diye bu kadar tepkiye bi açıklama gerek herhalde. Ve sizce sınavlar iptal olur mu? benim düşüncem iptal olmaz ama ertelenir. Nasa bile bize destek veriyor. Kahkaha attığınıza göre fake sanırım. Sınıf grubunda atmışlardı
Alıntıyı görüntüle
BİZDE ZATEN İPTAL OLSUN DEMİYORUZ ERTELENSİN DİYORUZ.ARKADAŞLAR BU SINAVLAR BU HAFTA OLMASA GELİCEK AY OLACAK KAÇARINIZ YOK YANİ
ARTIK GÜNDE 30 KONU GÖRMEKTEN YORULDUM İLK DEFA FORUMA CAPS İLE BİR ŞEY YAZIYORUM
bişey kalmadı la çalışbir şey denmesini bekliyorum
sınava çalışacam karar çıkmasını bekliyorum.
Öncelikle görüntü kirliliği yapma. Sıkıldıysan gelme, yazma buraya. Sınavlar dert değil asıl mesele vaka sayısının 9000'i geçmiş olması, 3.dalga endişesi.ARKADAŞLAR BU SINAVLAR BU HAFTA OLMASA GELİCEK AY OLACAK KAÇARINIZ YOK YANİ
ARTIK GÜNDE 30 KONU GÖRMEKTEN YORULDUM İLK DEFA FORUMA CAPS İLE BİR ŞEY YAZIYORUM