hayır bunu demek istemiyorum
mesajım
bizim notlar silinmediyse ertelense dahi olucaksınız
notlarımız durmasaydı evet
ancak dostum sınav bizi ayıran tek şey malesef
kardeşim biz iptal değil ertelenmesini istiyoruz. 10 gün kala sınav açıklıyorlar yetişmiyor ne yapabilirim? bizim sınavlar ayın 19'unda kesinleşti tam 10 gün öncesi. 10 günde 25 konu yetişir mi sence? yetişsede ancak geçmeye yeter.
dostum peki nasıl olucak öyle bir sistme oyk malesef
bizi sınav dışında ayıracak yok
mesela şöyle diyebilirsin sözlüler amao da olmaz işte ve o net ifade etmez brom
sınavlarımızı olalım kurtulalım işte
ileride 30 40k vakalarda sınava gitmek zorunda kalmayacaksınız bence
malesef bana söyle sınav isstemi gibi işleyecek tam tmaına adaletli ayırıcı bir sistem söyler misiniz kankam
Adamlar 1 Mart'ta normalleşmeden, 100.00bin de 35 altı sayılarda normalleşerek kafelerin vs açılmasından bahsediyor. Büyükşehir olarak nereye baksam 35 45 arasıydı. Erteleneceğini sanmıyorum.
Ziya Selçuk'un paylaşımına göre artık erteleme olmayacağını düşünüyorum. Ertelemenin çözüm olmadığını herkes biliyor. İptal olacak mı bilemiyorum. Artık dil dökmekten bıktım. 4 gün kala tarihi verilen 7 sınava bir şekilde çalışacağım artık.
dostum peki nasıl olucak öyle bir sistme oyk malesef
bizi sınav dışında ayıracak yok
mesela şöyle diyebilirsin sözlüler amao da olmaz işte ve o net ifade etmez brom
sınavlarımızı olalım kurtulalım işte
ileride 30 40k vakalarda sınava gitmek zorunda kalmayacaksınız bence
malesef bana söyle sınav isstemi gibi işleyecek tam tmaına adaletli ayırıcı bir sistem söyler misiniz kankam
kanka zaten notlar silinmedi o üzden yapılacağının kanıtı
bu sefer de şöyle olucak
hangi derse çalışacaklar
9k vaka 50k vaka ile karşılaştırırsan az
9k fazla az diyemeyiz bir karşılaştırma yapamayız
sırf sınavları iptal etmedi diye ziya selçuğa istifa diyenler
üzüldüm ya ziya bakanmıza
sırf twiterde ders çalışmayan bebeler istifa etsin diyor
lükslere bak hele onlara çok sinir oluyorum kanka
Ziya Selçuk'un paylaşımına göre artık erteleme olmayacağını düşünüyorum. Ertelemenin çözüm olmadığını herkes biliyor. İptal olacak mı bilemiyorum. Artık dil dökmekten bıktım. 4 gün kala tarihi verilen 7 sınava bir şekilde çalışacağım artık.
kanka zaten notlar silinmedi o üzden yapılacağının kanıtı
bu sefer de şöyle olucak
hangi derse çalışacaklar
9k vaka 50k vaka ile karşılaştırırsan az
9k fazla az diyemeyiz bir karşılaştırma yapamayız
sırf sınavları iptal etmedi diye ziya selçuğa istifa diyenler
üzüldüm ya ziya bakanmıza
sırf twiterde ders çalışmayan bebeler istifa etsin diyor
lükslere bak hele onlara çok sinir oluyorum kanka
ya ne yaparlarsa yapsınlar ya umrumda değil sınavlar ertelenecek mi bir baskı hocalar 1 sene yattığımızı düşünüp fazladan ödevvesaire veriyorlar bu bir baskı hocanın biri sınava defterimizi de götüreceğiz sonrada hoca inceleyince bikaç hafta sonra alacağız diyor obi baskı aile baskısı da var sınıfı geçersem iyidir birde burdan lgsden sonra 9. sınıfta rahatlayacaksınız diyen hocalarıma selamlar nitelikli okulda okumayan arklarımın hiç birini stresi yok bitek bizim okul böyle sanırım bi hoca 1 ayda 100 sayfa yazdırıp onları çözdürdü ya zaten hepsi 50 nin üstünde olsun ona razıyım sınıfın ineği bile sınıfı geçeyim yeter diyor
Ben çalışıyorum ama inanınki bazılarını hoca yan yana yüz yüze anlatması lazım,online ders'te aksaklıklar oluyor telafi edilmiyor o konuya bir daha dönülmüyor ertelensin yüz yüze eğitim tamamen başlayasıya kadar sınavlar olmasın. ( lütfen liseli olmayan saçma sapan yorum atmasın işte giriceksiniz ne ağladınız gibisinden.