Ortalık sakinleşsin 1 vaka varken okulu kapatan 9000 vaka varken sınav yapıyor.1- O sınav her türlü olucak kaçarınız yok
kaynak? yazıcaklara
liselilerin notları silinmedi yani kalanının notları olucak
ertelemek çözüm değil
Hocam karadenizde trabzon rize artvin de şuanda patlama vaka artışları oluyor bilin bakalım ben nerdeyim yapacak bişey yok. Ya iptal etsinler yada yapsınlar ertlelenirse yine küfürden günaha gireceğim yks ye çalışıyorum konularda ilerledim haftalık denemeler ile eski konularımı yine hallediyorum atıyorum nisan 1 yapacaklar sınava 3 ay kalmış ben acaba düşük alırmıyım diye ekime kadar döneceğim 1. ünite için saçmalık.Aslına bakarsan tek amaç sınava girmemek değil. Benim olduğum yere 15 günlük kısıtlama gelecek vs diye konuşuluyor çok riskli diye ama sınav yapılacak çok saçma.
Lise hariç diğer sınıflara neden sınav yapılmıyor onlar nasıl geçiyor dönemi? 6,7 ve 8 olması gerekiyor LGS ile bir yer kazanılamazsa ortalamaya bakılıyor ama onlar sınava girmiyor1- O sınav her türlü olucak kaçarınız yok
kaynak? yazıcaklara
liselilerin notları silinmedi yani kalanının notları olucak
ertelemek çözüm değil
bunun nedeni öyle bir virüsün olmamasıydı ancak şuan kontrol altındaOrtalık sakinleşsin 1 vaka varken okulu kapatan 9000 vaka varken sınav yapıyor.
Bravo hocam önünüz açık başınız dik böyle devam.Ya bilader 3.dalga bekleniyor, sence bu sınav vakaları arttırmayacak mı ? Zihniyetin ne kadar güzel (!) Kızsan nolacak ?
hocam keşke sınav olma iznini valiler vericekmiş meb il öğretmenlerine öyle demiş vali izin verirse gibi bir karar çıkıcak bu akşamHocam karadenizde trabzon rize artvin de şuanda patlama vaka artışları oluyor bilin bakalım ben nerdeyim yapacak bişey yok. Ya iptal etsinler yada yapsınlar ertlelenirse yine küfürden günaha gireceğim yks ye çalışıyorum konularda ilerledim haftalık denemeler ile eski konularımı yine hallediyorum atıyorum nisan 1 yapacaklar sınava 3 ay kalmış ben acaba düşük alırmıyım diye ekime kadar döneceğim 1. ünite için saçmalık.
ya rabbim sabır ver sen banaLise hariç diğer sınıflara neden sınav yapılmıyor onlar nasıl geçiyor dönemi? 6,7 ve 8 olması gerekiyor LGS ile bir yer kazanılamazsa ortalamaya bakılıyor ama onlar sınava girmiyor
Kızdırmayın küçük enişteyi kolay gelsin bu zihniyetle.Bravo hocam önünüz açık başınız dik böyle devam.
hocam mart ayında yaklaşık 50 60k vaka gibi bir vaka sayısı mevcuttu diye bir konuşulma olmuştu ben bundan yaklaşık 1 1.5 yıl önce covid 19 un tüm belirtileri dahil olmak üzere kan testleri dahil akciğer grafisi gibi bütün şeylerim covid 19 la uyuşuyodu yani bu aslında içimizdeydi ama kimse farketmedi çin farketti paylaştı diye çine yüklendi her şeybunun nedeni öyle bir virüsün olmamasıydı ancak şuan kontrol altında
sayıya bakarak konuşma
şuan devlet daha alışkın bu durumlara
1 vs 9000 ancak 1 vaka zamanında önlemler alınamadı neden korona kardeş ben gelcem bu tarihte demedi akıllı kardeşim
9000 vaka evet çünkü koronavirüs yayıldı artık