Neler Yeni

Sınavlar ile ilgili açıklama yapılacak mı?

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Giren girdi kardeşim daha ne hatırlatıp moralimizi bozuyorsunuz.
:D

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Efecan
Aslına bakarsan tek amaç sınava girmemek değil. Benim olduğum yere 15 günlük kısıtlama gelecek vs diye konuşuluyor çok riskli diye ama sınav yapılacak çok saçma.
Hocam karadenizde trabzon rize artvin de şuanda patlama vaka artışları oluyor bilin bakalım ben nerdeyim yapacak bişey yok. Ya iptal etsinler yada yapsınlar ertlelenirse yine küfürden günaha gireceğim yks ye çalışıyorum konularda ilerledim haftalık denemeler ile eski konularımı yine hallediyorum atıyorum nisan 1 yapacaklar sınava 3 ay kalmış ben acaba düşük alırmıyım diye ekime kadar döneceğim 1. ünite için saçmalık.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
1- O sınav her türlü olucak kaçarınız yok
kaynak? yazıcaklara
liselilerin notları silinmedi yani kalanının notları olucak
ertelemek çözüm değil
Lise hariç diğer sınıflara neden sınav yapılmıyor onlar nasıl geçiyor dönemi? 6,7 ve 8 olması gerekiyor LGS ile bir yer kazanılamazsa ortalamaya bakılıyor ama onlar sınava girmiyor

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ortalık sakinleşsin 1 vaka varken okulu kapatan 9000 vaka varken sınav yapıyor.
bunun nedeni öyle bir virüsün olmamasıydı ancak şuan kontrol altında
sayıya bakarak konuşma
şuan devlet daha alışkın bu durumlara
1 vs 9000 ancak 1 vaka zamanında önlemler alınamadı neden korona kardeş ben gelcem bu tarihte demedi akıllı kardeşim
9000 vaka evet çünkü koronavirüs yayıldı artık

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Hocam karadenizde trabzon rize artvin de şuanda patlama vaka artışları oluyor bilin bakalım ben nerdeyim yapacak bişey yok. Ya iptal etsinler yada yapsınlar ertlelenirse yine küfürden günaha gireceğim yks ye çalışıyorum konularda ilerledim haftalık denemeler ile eski konularımı yine hallediyorum atıyorum nisan 1 yapacaklar sınava 3 ay kalmış ben acaba düşük alırmıyım diye ekime kadar döneceğim 1. ünite için saçmalık.
hocam keşke sınav olma iznini valiler vericekmiş meb il öğretmenlerine öyle demiş vali izin verirse gibi bir karar çıkıcak bu akşam

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Lise hariç diğer sınıflara neden sınav yapılmıyor onlar nasıl geçiyor dönemi? 6,7 ve 8 olması gerekiyor LGS ile bir yer kazanılamazsa ortalamaya bakılıyor ama onlar sınava girmiyor
ya rabbim sabır ver sen bana
kardeşim sınavlar iptal olsaydı bizim notlar ilkokullar ile birlikte silinirdi lafını yapmayın
koronadan korkan böyle tweetlere düşmez
artık kaçar yok
eğer notlarımız silinseydi evet bi ihtimaldi ancak kaçınılmaz
yani şuan yeni virüs fenan çıkarsa anca iptali olur
anlayın şunu
bizim notları silmediyseler sizleri sınav yapmak var akıllarında

talhrhyme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Talha
anlamadığım şeyler online eğitim ile işlenen dersleri yüzyüze sormaları sınıfımda bazı kişiler durumu olmadığı için derslere bile katılamıyor

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
bunun nedeni öyle bir virüsün olmamasıydı ancak şuan kontrol altında
sayıya bakarak konuşma
şuan devlet daha alışkın bu durumlara
1 vs 9000 ancak 1 vaka zamanında önlemler alınamadı neden korona kardeş ben gelcem bu tarihte demedi akıllı kardeşim
9000 vaka evet çünkü koronavirüs yayıldı artık
hocam mart ayında yaklaşık 50 60k vaka gibi bir vaka sayısı mevcuttu diye bir konuşulma olmuştu ben bundan yaklaşık 1 1.5 yıl önce covid 19 un tüm belirtileri dahil olmak üzere kan testleri dahil akciğer grafisi gibi bütün şeylerim covid 19 la uyuşuyodu yani bu aslında içimizdeydi ama kimse farketmedi çin farketti paylaştı diye çine yüklendi her şey

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ulan dediniz konu fazla tmm al işte 1 kasıma kadar hatta bizden bile fazla zamanınız oldu biz 1 hafta kala haber verildik o nolucak
koronadan korkuyorlar aynen
kim
ders varken girmeyip aylaklık edenler
maske takmaktan bir haber olan ibnsanlar koronadan korkuyoruz mesajları yazıyorlar
bu insnalar korkmuyorlar bildiğin çalışmadılar
kabullenin arkadaşlar bizdeki virüs te aynıydı bana mutasyondan bahsetmeyin akrdeşim
korona aynı
o zamanda gittik dışarı şimdi de gittim aynı
krona koronadır
2.mutasyon kelime anlamı olarak bir canlının genlerinde gelişen bozukluklar olarak adlandırılır her mutasyon kötü değildir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,600
Üyeler
164,341
Son üye
Mustafakaraklnc
Top Bottom