Neler Yeni

Sınavlar ile ilgili açıklama yapılacak mı?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Efecan
hocam keşke sınav olma iznini valiler vericekmiş meb il öğretmenlerine öyle demiş vali izin verirse gibi bir karar çıkıcak bu akşam
Buna en güzel çözüm 12. sınıflar ve 8. sınıfların sınava girmesi olur bizimkisinin sürekli ertelenmesi bizim zararımıza şimdi çıkıcak az önceki arkadaş dicekki sizinle vaka artmıyormu biz zaten 1 aya yakın kursa gidiyoruz yine aynı kişiler ile sınavada gireriz zaman ilerledikçe stres artıyor zaten diploma puanımızı bu yıl en yüksek haline getirmeye çalışacağız bizimkisini yapsınlar kurtulsak başka bişey istemiyorum.

T.P.G.

80+ Titanium
bunun nedeni öyle bir virüsün olmamasıydı ancak şuan kontrol altında
sayıya bakarak konuşma
şuan devlet daha alışkın bu durumlara
1 vs 9000 ancak 1 vaka zamanında önlemler alınamadı neden korona kardeş ben gelcem bu tarihte demedi akıllı kardeşim
9000 vaka evet çünkü koronavirüs yayıldı artık
ya rabbim sabır ver sen bana
kardeşim sınavlar iptal olsaydı bizim notlar ilkokullar ile birlikte silinirdi lafını yapmayın
koronadan korkan böyle tweetlere düşmez
artık kaçar yok
eğer notlarımız silinseydi evet bi ihtimaldi ancak kaçınılmaz
yani şuan yeni virüs fenan çıkarsa anca iptali olur
anlayın şunu
bizim notları silmediyseler sizleri sınav yapmak var akıllarında
Allah sana sabır değil akıl fikir versin.
Tamam anladık sınav oldun işine bak o zaman.

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Herkes otursun dersini çalışsın pazartesi sınavına girsin bu kadar kasacak bişey yok hayatımızda ilk defa girmiyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve eğer yine ertelerlerse buda demektir ki öğrenciler çalışsın diye tarih veriliyor ve oyalanıyor o zaman ben daha da kızacağım heralde tam tersine.
2 ay boyunca derslerime giremedim.
Çoğu konu hakkında bilgim yok sınavda ne yapabilirim?
8.Sıınıfım.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hocam mart ayında yaklaşık 50 60k vaka gibi bir vaka sayısı mevcuttu diye bir konuşulma olmuştu ben bundan yaklaşık 1 1.5 yıl önce covid 19 un tüm belirtileri dahil olmak üzere kan testleri dahil akciğer grafisi gibi bütün şeylerim covid 19 la uyuşuyodu yani bu aslında içimizdeydi ama kimse farketmedi çin farketti paylaştı diye çine yüklendi her şey
dostum o sınavlar olur artık
bana bakma notlarımız silinmedi sizide notsuz bırakmayacaklarına göre olucaksınız aga
bana değil
söyle bana
öyle adaletli bir sistem olsun ki
derse gerçekten katılanlar ile yalandan katılanlar ile hiç katılmayanı ayırtın hadi bulun hadi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Buna en güzel çözüm 12. sınıflar ve 8. sınıfların sınava girmesi olur bizimkisinin sürekli ertelenmesi bizim zararımıza şimdi çıkıcak az önceki arkadaş dicekki sizinle vaka artmıyormu biz zaten 1 aya yakın kursa gidiyoruz yine aynı kişiler ile sınavada gireriz zaman ilerledikçe stres artıyor zaten diploma puanımızı bu yıl en yüksek haline getirmeye çalışacağız bizimkisini yapsınlar kurtulsak başka bişey istemiyorum.
hocam ben 11 im ve şuan çıldırmaktan başka çarem yok ocak kasım şubat mart sınavı diye diye dönem bitti ve ben hala sınav olamıyorum bunun sorumlusu kim meb

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
ya rabbim sabır ver sen bana
kardeşim sınavlar iptal olsaydı bizim notlar ilkokullar ile birlikte silinirdi lafını yapmayın
koronadan korkan böyle tweetlere düşmez
artık kaçar yok
eğer notlarımız silinseydi evet bi ihtimaldi ancak kaçınılmaz
yani şuan yeni virüs fenan çıkarsa anca iptali olur
anlayın şunu
bizim notları silmediyseler sizleri sınav yapmak var akıllarında
Ben zaten sınav yapılmasın demiyorum keşke olsa ama diğerleri olduğu için en azından ertelense de biraz daha normale gelince yapılsın en kötü. Kötü iken daha da kötüye gitmektense normalden kötüye gelmek daha mantıklı bence

Pigasor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Barış Sayan
Bende 10.sınıfa gidiyorum. Tabii ki sınav olmasını istemiyoruz ama bu sınavlar illa ki bir gün olacak. Olalım kurtulalım. Çalışıp yüksek alalım.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Allah sana sabır değil akıl fikir versin.
Tamam anladık sınav oldun işine bak o zaman.
kardeşim adama
notlarımız silinmediyse sizi yaparlar diyorum 1vs 9000 diyor suç bende mi
notlarımız silinseydi olmayabilirdi gerçekler böyle
gerçek acıdır

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bence sorun tüm sınıfların aynı anda sınav olması bizim sınıf 39 kişi yani 1 sınıfta 39 kişi olacak. 10arlı gruplarla girsek sınıflara sosyal mesafe ile çözsek ben tamamım.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben zaten sınav yapılmasın demiyorum keşke olsa ama diğerleri olduğu için en azından ertelense de biraz daha normale gelince yapılsın en kötü. Kötü iken daha da kötüye gitmektense normalden kötüye gelmek daha mantıklı bence
malesef ertelendikçe zorlaşır
hem diğer konular hem bu konular
bence hemen yapıp kurtulmak
bidaha belki daha da artar

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
2 ay boyunca derslerime giremedim.
Çoğu konu hakkında bilgim yok sınavda ne yapabilirim?
youtube da okuldaki hocalarından kat kat iyileri olduğuna eminim 2 ay derslere girmemenin teknik sorunu yoksa aptallık etmişsindir çok fazla kayıp yok ama çalışmaya şimdi başlasan 4 önemli dersi bitirsen sana yeter lise isen kolay gelsin brom 1 ayda mat fizik kimya biyoloji anca bitti

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Lise sınavları için açıklama yapılacak mı ertelenecek veya ertelenmeyecek diye bu kadar tepkiye bi açıklama gerek herhalde. Ve sizce sınavlar iptal olur mu? benim düşüncem iptal olmaz ama ertelenir. Nasa bile bize destek veriyor. Kahkaha attığınıza göre fake sanırım. Sınıf grubunda atmışlardı :D
Alıntıyı görüntüle
Akşam 9 gibi açıklama gelecek muhtemelen iptal diyecekler...

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
dostum o sınavlar olur artık
bana bakma notlarımız silinmedi sizide notsuz bırakmayacaklarına göre olucaksınız aga
bana değil
söyle bana
öyle adaletli bir sistem olsun ki
derse gerçekten katılanlar ile yalandan katılanlar ile hiç katılmayanı ayırtın hadi bulun hadi
İsteyip katılamayanların; öğretmenlerin ve öğrencilerin internet altyapısının rezaleti, köylerdekilerin adaletsizliği de açıkla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,596
Üyeler
164,340
Son üye
formafelsefesi
Top Bottom