Neler Yeni

Sınavlar ile ilgili açıklama yapılacak mı?

T.P.G.

80+ Titanium
hayır bunu demek istemiyorum
mesajım
bizim notlar silinmediyse ertelense dahi olucaksınız
notlarımız durmasaydı evet
ancak dostum sınav bizi ayıran tek şey malesef
Tamam aynı şeyi diyoruz zaten tartışmanın anlamı yok bana kalırsa toplumun yarısı aşılanana kadar esnafların işletmeleri dışında pek bir şey yapılmamalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben çalışıyorum ama inanınki bazılarını hoca yan yana yüz yüze anlatması lazım,online ders'te aksaklıklar oluyor telafi edilmiyor o konuya bir daha dönülmüyor ertelensin yüz yüze eğitim tamamen başlayasıya kadar sınavlar olmasın. ( lütfen liseli olmayan saçma sapan yorum atmasın işte giriceksiniz ne ağladınız gibisinden.
Ortaokuldakiler rahat tabi ne lise zorluğu ne ders çokluğu ne sınav var.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Benim konularım ve tarihlerim belli.
4 sene İmam Hatip okudum bir dua edeceğim o ziya allahına kavuşacak hayatımda en çok hakaret ettiğim 3 kişiden biridir.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Ben çalışıyorum ama inanınki bazılarını hoca yan yana yüz yüze anlatması lazım,online ders'te aksaklıklar oluyor telafi edilmiyor o konuya bir daha dönülmüyor ertelensin yüz yüze eğitim tamamen başlayasıya kadar sınavlar olmasın. ( lütfen liseli olmayan saçma sapan yorum atmasın işte giriceksiniz ne ağladınız gibisinden.
Katılıyorum. Hele işlem gerektiren derslerde olmuyor abi işte

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tamam aynı şeyi diyoruz zaten tartışmanın anlamı yok bana kalırsa toplumun yarısı aşılanana kadar esnafların işletmeleri dışında pek bir şey yapılmamalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ortaokuldakiler rahat tabi ne lise zorluğu ne ders çokluğu ne sınav var.
kankam bence şöyle olmalı o gün sokağa çıkma yasağı olmalı sadece velilere veç ocukalra izin verilmeli

MR. Salieri

80+ Bronze
Bunu buraya yazmaktan asla çekinmiyorum ama benim bir sorunum daha var, babam sınavdan düşük alırsam cidden hayvana eziyet eder gibi döver yaşım 17, şu yaşıma kadar yediğim dayağın haddi hesabı yok çalışıyorum ama anlamıyorum konuşmayada gelmiyor adama ne yapacağımı şaştım ertelenmesi lazım.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
kankam bence şöyle olmalı o gün sokağa çıkma yasağı olmalı sadece velilere veç ocukalra izin verilmeli
Tamam da sorun gidiş değil aynı ortamda bu kadar kişi bulunacağı için. Eve götürse bunun kronik sorunlusu var yaşlısı var hastası var. Asıl sorun bu zaten

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Beyler resmi açıklama bugün mü yapılacak??

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Bunu buraya yazmaktan asla çekinmiyorum ama benim bir sorunum daha var, babam sınavdan düşük alırsam cidden hayvana eziyet eder gibi döver yaşım 17, şu yaşıma kadar yediğim dayağın haddi hesabı yok çalışıyorum ama anlamıyorum konuşmayada gelmiyor adama ne yapacağımı şaştım ertelenmesi lazım.
Allah yardımcın olsun. Aile bazen gerçekten aşırı anlayışsız olabiliyor.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Er geç olacakta 9k vaka varken yapılması mantıksız ve bunun yanın da ilkokul 8. ve 12. sınıflar için okulların yarı zamanlı açılması da pek uygun değil bence. (Sınavlarımı 1. dönem oldum)

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Er geç olacakta 9k vakalar varken yapılması mantıksız ve bunun yanın da ilkokul 8. ve 12. sınıflar için okulların yarı zamanlı açılması da pek uygun değil bence.
Öyle zaten olacak ama şuan olmamalı

Top Bottom