tunahangenç
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,301
2. dönem için diyorumReis 2. ler iptal neye çalışacağımki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis 2. ler iptal neye çalışacağımki
2. dönem için diyorumReis 2. ler iptal neye çalışacağımki
2. Dönem için dedim 2. Dönemde de illa sınav yapıcaklar 1. Dönem ve 2. Dönem ortalaman 50 veya daha üstü alırsan sınıfta kalmazsın.Reis 2. ler iptal neye çalışacağımki
sınav olanlar 2. sınava gitmeyecek4ocak 22 Ocak sınav yok demişsiniz.
Şimdi 1 .dönem sınav olmayanlar o arada sınava gitmeyecek mi ?
2. dönem için diyorum
Anladım teşekkürler2. Dönem için dedim 2. Dönemde de illa sınav yapıcaklar 1. Dönem ve 2. Dönem ortalaman 50 veya daha üstü alırsan sınıfta kalmazsın.
Olmayanlar? (Ben)sınav olanlar 2. sınava gitmeyecek
Derslere gir ödevleri tam yap performans ödevlerini tamamla kalacağını sanmam.Reis 2. ler iptal neye çalışacağımki
22 Ocağa kadar ilk sınavı olacaksınız.Olmayanlar? (Ben)
Kral Vallahi bu güne kadar canlı derslere hiç girmedim gireceğimide düşünmüyorumDerslere gir ödevleri tam yap performans ödevlerini tamamla kalacağını sanmam.
22 Ocağa kadar ilk sınavı olacaksınız.
O zaman kaldın geçmiş olsun.Kral Vallahi bu güne kadar canlı derslere hiç girmedim gireceğimide düşünmüyorum
Canlı ders boş iş bir şey anlamıyorum
Anlamıyorsan bile gir en azından orda ismin gözüksünKral Vallahi bu güne kadar canlı derslere hiç girmedim gireceğimide düşünmüyorum
Canlı ders boş iş bir şey anlamıyorum
O zaman kaldın geçmiş olsun.
O zaman burada ALT + TAB devreye giriyorAnlamıyorsan bile gir en azından orda ismin gözüksün
Madem hiç istemiyosun derse girip sesi kısabilirsin.O zaman burada ALT + TAB devreye giriyor