Neler Yeni

Sınavlardan çok korkuyorum!

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Arkadaşlar matematikte kartezyenlere kadar çıkacakmış benim şuan sakin olmam lazım ama olamıyorum çok korkuyorum fizik kimya biyoloji edebiyat (9.sınıfım) ne yapmam lazım? Çok karmaşık geldi matematiği halledebilirmiyim?

Erda Yıldırım

80+ Gold
Arkadaşlar matematikte kartezyenlere kadar çıkacakmış benim şuan sakin olmam lazım ama olamıyorum çok korkuyorum fizik kimya biyoloji edebiyat (9.sınıfım) ne yapmam lazım? Çok karmaşık geldi matematiği halledebilirmiyim?
kanka sözel dersler sadece defter okuma ile geçiyor zaten.
sayısal dersler ise biraz konu anlatımı biraz soru çözme üzerinde

Maeve Wiley

80+ Bronze
Benim sınavlarım başladı ve çoktan giren girdi bile. Şuan stresten ölüyorum ama yapacak bir şey yok. Kendini zorlayıp ders çalışmazsan sende benim gibi pişman olursun.
Bu arada moral istiyorsan sözel dersler kolay sayısal ise çalışınca kolay derslerdir.

Satkanje

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Berkay akkaya
benimde pazartesi günü din ing başlıyor 9.sınıfım din kolay ama ing listening reading falan çıkcakmış matamatik yarın kümeler quizi var kartezyenler kolayda problermler sıkıntı biraz bazı sorular fen lisesi olduğu için sorular bi tık kazık ama fizik ve biyoloji sınavı ağır girecek fizik bilgim sıfır bugün quizden 48 aldım ve sözlümüz bunarın ortalamasından gelicek matamatik ten sıkıntım yok bugün deneme olduk 36 net yaptım ama edebiyat 10y fln ne yapmalıyım fizik ve edebiyat için bide biyoloji testlerinin hocanın anlattıkları ile alakası yok

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Fen lisesinde olmama rağmen fizik kodlama ve almancadan kolay geldi bana sınav olarak daha diğerlerine girmedik sayısal lise diye sayısal dersler ağır olur ama konular şuanlık kolay.

thejaws61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ahmet Bilgin
dostum korkulacak hiç bir şey yok çalış son hafta dişini sık sınavları yaparsın sonra keyfiine bakarsın.Dersi derste dinlemiişsen zaten ufak konu tekrarı yeter he bu arada sakın unutma ölçme değerlendirmeleri ve meb kazanımları garantii çöz devletteysen hep onlardan soruyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,620
Üyeler
164,882
Son üye
Luxyah
Top Bottom