12 yım stresten saçım dökülüyor ?Arkadaşlar matematikte kartezyenlere kadar çıkacakmış benim şuan sakin olmam lazım ama olamıyorum çok korkuyorum fizik kimya biyoloji edebiyat (9.sınıfım) ne yapmam lazım? Çok karmaşık geldi matematiği halledebilirmiyim?
H-hocam siz kaç yaşındasınız9. sınıfta sınavdan korkuyo ben burda trigonometri ile uğraşırıyırum. Daha ilk senden böyleysen sen 10. sınıfı geçemezsin.
Calismadiysan ve korkuyorsan hakettin ama elinden geleni yaptiysan korkmaArkadaşlar matematikte kartezyenlere kadar çıkacakmış benim şuan sakin olmam lazım ama olamıyorum çok korkuyorum fizik kimya biyoloji edebiyat (9.sınıfım) ne yapmam lazım? Çok karmaşık geldi matematiği halledebilirmiyim?
Yicek seni goş.Arkadaşlar matematikte kartezyenlere kadar çıkacakmış benim şuan sakin olmam lazım ama olamıyorum çok korkuyorum fizik kimya biyoloji edebiyat (9.sınıfım) ne yapmam lazım? Çok karmaşık geldi matematiği halledebilirmiyim?
Ben gaza geldim.D
Kendine güvenirsen halledersin,merak etme ve çalışırsan.Arkadaşlar matematikte kartezyenlere kadar çıkacakmış benim şuan sakin olmam lazım ama olamıyorum çok korkuyorum fizik kimya biyoloji edebiyat (9.sınıfım) ne yapmam lazım? Çok karmaşık geldi matematiği halledebilirmiyim?
Ben mezun olduktan sonra hepsini bir köşeye attım, unuttum bile ne belge aldığımı o kadar önemsiz ki sadece iyi hissetmeni sağlayan bir kağıt asıl olayı 12.sınıfta patlatacaksın.İngilizce yüzünden taktir ve belge alamayacağım
Biyoloji ve edebiyat derslerinden korkmana gerek yok ki hatta kimyada o kadar zor değil ben 9.sınıfta 70-85 almıştım ha ama fizik dersen o biraz sıkıntılıydı. Matematik ise detaylı konu anlatım ve soru çözüm videolarını incelersen yapabilirsin zaten o kadar zor soracaklarını sanmam.Arkadaşlar matematikte kartezyenlere kadar çıkacakmış benim şuan sakin olmam lazım ama olamıyorum çok korkuyorum fizik kimya biyoloji edebiyat (9.sınıfım) ne yapmam lazım? Çok karmaşık geldi matematiği halledebilirmiyim?
HahahaYicek seni goş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben gaza geldim.D
Yıllardırdır yapamadığım matematiğe çalışıyorum.