Neler Yeni

Sınavlardan çok korkuyorum!

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bana göre matematikde aşırı zor konu yok. Bende mantığı pek yapamıyorum ama kümelerde iyiyim. Kartezyen sıralı ikili falan kolay konular bence

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
9. sınıfta sınavdan korkuyo ben burda trigonometri ile uğraşırıyırum. Daha ilk senden böyleysen sen 10. sınıfı geçemezsin.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,382
İsim
Bilal Tepe
Arkadaşlar matematikte kartezyenlere kadar çıkacakmış benim şuan sakin olmam lazım ama olamıyorum çok korkuyorum fizik kimya biyoloji edebiyat (9.sınıfım) ne yapmam lazım? Çok karmaşık geldi matematiği halledebilirmiyim?
12 yım stresten saçım dökülüyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

9. sınıfta sınavdan korkuyo ben burda trigonometri ile uğraşırıyırum. Daha ilk senden böyleysen sen 10. sınıfı geçemezsin.
H-hocam siz kaç yaşındasınız 😳

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,326
İsim
Oğuz Oğuz
Abi siz yine okulda görüyorsunuz bütün derlerim online, sınavlarım yüz yüze :(.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar matematikte kartezyenlere kadar çıkacakmış benim şuan sakin olmam lazım ama olamıyorum çok korkuyorum fizik kimya biyoloji edebiyat (9.sınıfım) ne yapmam lazım? Çok karmaşık geldi matematiği halledebilirmiyim?
Calismadiysan ve korkuyorsan hakettin ama elinden geleni yaptiysan korkma

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Üstüne gidilmedikçe bu iş olmaz. Bazen bu tip durumlarda herşeyi dusunmeyi bırakıp sadece o an yapman gereken şeyin icine dalmalısın. Eğer yapmaya başlayıp anlamaya başladığında o tatmin olma duygusuyla ilerleyen zamanlarını da kurtarırsın.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Yicek seni goş.

Ben gaza geldim.D
Yıllardırdır yapamadığım matematiğe çalışıyorum.

DaffyGraphic

80+ Silver
Kendine güvenirsen halledersin,merak etme ve çalışırsan.
Çalışıyorum bende,mecburum geleceğim için.
Şuanlık iyi gidiyorum,hadi hayırlısı.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
İngilizce yüzünden taktir ve belge alamayacağım :(
Ben mezun olduktan sonra hepsini bir köşeye attım, unuttum bile ne belge aldığımı o kadar önemsiz ki sadece iyi hissetmeni sağlayan bir kağıt asıl olayı 12.sınıfta patlatacaksın.

Biyoloji ve edebiyat derslerinden korkmana gerek yok ki hatta kimyada o kadar zor değil ben 9.sınıfta 70-85 almıştım ha ama fizik dersen o biraz sıkıntılıydı. Matematik ise detaylı konu anlatım ve soru çözüm videolarını incelersen yapabilirsin zaten o kadar zor soracaklarını sanmam.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Yicek seni goş.

Ben gaza geldim.D
Yıllardırdır yapamadığım matematiğe çalışıyorum.
Hahaha :D
Herzaman işe yarar, bu adam Dünyada en cok gaz aldıgım videolardan. YES YOU CAN!

Top Bottom