Sınavlardan çok korkuyorum!

Bana göre matematikde aşırı zor konu yok. Bende mantığı pek yapamıyorum ama kümelerde iyiyim. Kartezyen sıralı ikili falan kolay konular bence

9. sınıfta sınavdan korkuyo ben burda trigonometri ile uğraşırıyırum. Daha ilk senden böyleysen sen 10. sınıfı geçemezsin.

Arkadaşlar matematikte kartezyenlere kadar çıkacakmış benim şuan sakin olmam lazım ama olamıyorum çok korkuyorum fizik kimya biyoloji edebiyat (9.sınıfım) ne yapmam lazım? Çok karmaşık geldi matematiği halledebilirmiyim?
12 yım stresten saçım dökülüyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9. sınıfta sınavdan korkuyo ben burda trigonometri ile uğraşırıyırum. Daha ilk senden böyleysen sen 10. sınıfı geçemezsin.
H-hocam siz kaç yaşındasınız 😳

Abi siz yine okulda görüyorsunuz bütün derlerim online, sınavlarım yüz yüze :(.

Arkadaşlar matematikte kartezyenlere kadar çıkacakmış benim şuan sakin olmam lazım ama olamıyorum çok korkuyorum fizik kimya biyoloji edebiyat (9.sınıfım) ne yapmam lazım? Çok karmaşık geldi matematiği halledebilirmiyim?
Calismadiysan ve korkuyorsan hakettin ama elinden geleni yaptiysan korkma

Üstüne gidilmedikçe bu iş olmaz. Bazen bu tip durumlarda herşeyi dusunmeyi bırakıp sadece o an yapman gereken şeyin icine dalmalısın. Eğer yapmaya başlayıp anlamaya başladığında o tatmin olma duygusuyla ilerleyen zamanlarını da kurtarırsın.

İngilizce yüzünden taktir ve belge alamayacağım :(

Yicek seni goş.

Ben gaza geldim.D
Yıllardırdır yapamadığım matematiğe çalışıyorum.

Kendine güvenirsen halledersin,merak etme ve çalışırsan.
Çalışıyorum bende,mecburum geleceğim için.
Şuanlık iyi gidiyorum,hadi hayırlısı.

İngilizce yüzünden taktir ve belge alamayacağım :(
Ben mezun olduktan sonra hepsini bir köşeye attım, unuttum bile ne belge aldığımı o kadar önemsiz ki sadece iyi hissetmeni sağlayan bir kağıt asıl olayı 12.sınıfta patlatacaksın.

Biyoloji ve edebiyat derslerinden korkmana gerek yok ki hatta kimyada o kadar zor değil ben 9.sınıfta 70-85 almıştım ha ama fizik dersen o biraz sıkıntılıydı. Matematik ise detaylı konu anlatım ve soru çözüm videolarını incelersen yapabilirsin zaten o kadar zor soracaklarını sanmam.

Yicek seni goş.

Ben gaza geldim.D
Yıllardırdır yapamadığım matematiğe çalışıyorum.
Hahaha :D
Herzaman işe yarar, bu adam Dünyada en cok gaz aldıgım videolardan. YES YOU CAN!

Geri