Sınavlardan çok korkuyorum!

Arkadaşlar matematikte kartezyenlere kadar çıkacakmış benim şuan sakin olmam lazım ama olamıyorum çok korkuyorum fizik kimya biyoloji edebiyat (9.sınıfım) ne yapmam lazım? Çok karmaşık geldi matematiği halledebilirmiyim?
bende de nedense böyle bir sıkışma var sürekli of çekiyorum bende anlamadım

Arkadaşlar matematikte kartezyenlere kadar çıkacakmış benim şuan sakin olmam lazım ama olamıyorum çok korkuyorum fizik kimya biyoloji edebiyat (9.sınıfım) ne yapmam lazım? Çok karmaşık geldi matematiği halledebilirmiyim?
Korkma. Çünkü korkacak bir şey yok. Yeterli şekilde çalışırsan yaparsın.

korkmaaa meb kitaplarını incele canim, hocalar lisede onlardan sormayı seviyorlar zamanın olursa kazanimlara da bak ❤️

çalış

LGS kaybedersen, hayatın çöp olur. YKS kaybedersen hayatın çöp olur. Welcome to turkey.

Knk sözeli boşver edebiyat dışında diğerlerini bir önceki gece ezber yaparak halledersin edebiyatı 2 gün önceden ezberle konu çok çünkü sayısalda da konu anlatıöını falan boşver çözemediğin soruların soru çözümünü izle bol soru çözüp soru kalıpları çok olduğu için soru kalıplarını ezberlersen halledersin yani sayısalda çözemediğin sorunun üstüne gidip soru kalıplarını ezberlemelisin ben 10. Sınıfım btw

Matematik için bol soru çöz
Sözel için kitaplardan konu tekrarı yap.
10.Sınıfım
9.sınıfta bu şekilde ortalamam 94.9du.

Bizim biyoloji hocası normal okullardakinden 10 kat ayrıntılı anlatıyor. Ben de kriz geçireceğim. Normalde kitapta yazanlar kolay ama hoca sağ olsun içimden geçecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,645
Üyeler
188,459
Son üye
El-Mukthalif
Geri