Neler Yeni

Sınavlardan çok korkuyorum!

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Arkadaşlar matematikte kartezyenlere kadar çıkacakmış benim şuan sakin olmam lazım ama olamıyorum çok korkuyorum fizik kimya biyoloji edebiyat (9.sınıfım) ne yapmam lazım? Çok karmaşık geldi matematiği halledebilirmiyim?
bende de nedense böyle bir sıkışma var sürekli of çekiyorum bende anlamadım

kırmızışarapp

80+ Silver
Arkadaşlar matematikte kartezyenlere kadar çıkacakmış benim şuan sakin olmam lazım ama olamıyorum çok korkuyorum fizik kimya biyoloji edebiyat (9.sınıfım) ne yapmam lazım? Çok karmaşık geldi matematiği halledebilirmiyim?
Korkma. Çünkü korkacak bir şey yok. Yeterli şekilde çalışırsan yaparsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
öykülly
korkmaaa meb kitaplarını incele canim, hocalar lisede onlardan sormayı seviyorlar zamanın olursa kazanimlara da bak ❤️

XenonVL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ahmet Mehmet
LGS kaybedersen, hayatın çöp olur. YKS kaybedersen hayatın çöp olur. Welcome to turkey.

Fatih28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Fatih
Knk sözeli boşver edebiyat dışında diğerlerini bir önceki gece ezber yaparak halledersin edebiyatı 2 gün önceden ezberle konu çok çünkü sayısalda da konu anlatıöını falan boşver çözemediğin soruların soru çözümünü izle bol soru çözüp soru kalıpları çok olduğu için soru kalıplarını ezberlersen halledersin yani sayısalda çözemediğin sorunun üstüne gidip soru kalıplarını ezberlemelisin ben 10. Sınıfım btw

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa TURNA
Matematik için bol soru çöz
Sözel için kitaplardan konu tekrarı yap.
10.Sınıfım
9.sınıfta bu şekilde ortalamam 94.9du.

wake up to reality

80+ Silver
Bizim biyoloji hocası normal okullardakinden 10 kat ayrıntılı anlatıyor. Ben de kriz geçireceğim. Normalde kitapta yazanlar kolay ama hoca sağ olsun içimden geçecek.

Top Bottom