Neler Yeni

Sınavların Ertelenmesi Konusunda Tartışma

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kadir Sk
Çok saçma iptal olması. Kardeşim corona idi sınavlara giremedi. Anadolu lisesinde okuyor ve ortalama kasıyor. Sınavlara girmediği için bazı tanımayan hocalar 50-60 performans puanı veriyorlar. Sınava girse yüksek alacak performansları da yükselecek. Umarım olur sınav ben görüyorum çabasını

Rammstein

80+ Silver
Yanlış zamanı attmışım 2016-2017.
Mesaj otomatik birleştirildi:

KARS / KAĞIZMAN / Kağızman Ahmet Arslan Fen LisesiFen Lisesi4 yılKız/Erkekİngilizce136348,889119,975,2

Şimdiki böyle.
Yav olm Kars Kağızman ne ya :D Ben Bursa'da anca imamhatipe girdim.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Değildi. Bu sene olan LGS sınavını diyorsanız çalışmadan 370 falan yapılırdı. Zeka ve sayısaldan ibaret.
bizim sınıfta hayvan gibi çalıştılar (affedersiniz) bne onlardan daha az çalıştım 4 puan yüksek aldım ama ben kendimden öyle bir emindim ki yani net bi 450 430 bekliyordum 360 aldım buradaki fen lisesi 426 (bi tanıdığım almış en düşüğü kaç bilmiyorum) ile öğrenci aldı bu sene önceki sene 450 ile aldı yani sınav bizi ...
gerçekten zordu çalışmadan yapılmaz

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,574
İsim
Taha yücel
Bence yazmayı boşverkin knklar ne kadar yazsakda bir kărı olmayacak herkesin kendine göre bir haklı bir yanı var herkes yazamaya devam ederse yine sonuç cıkmaza varcak bence boşverin bizim yapabilcemiz bişeyimiz yok heralde iyi günler seviliyorsunuz

Top Bottom