Neler Yeni

Sınavların İptali Hakkında

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
OKUDUN MU ACABA? NE DIYORSUNUZ? GENÇ GİRİŞİMCİ FALAN? BEN DİYORUM AİLEDE YASLI VAR HASTA VAR SEN DİYORSUN ZOR GELİYORSA YAPMA?
bir senin mi ailende yaşlı hasta var ? şaka gibisiniz gerçekten..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak dostum sen beni mi sınıyorsun? Diyorum ki derslerden sorun yok olsun ama ailede yaşlı var diyorum halla ***** ***** konuşuyorsun be ********** orada derdimi anlatmışım gelmiş bana girişimci ol diyorsun var mı sende?
ahahaha az daha zorlasam anneme babama küfür edeceksin yazık sana :)

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bir senin mi ailende yaşlı hasta var ? şaka gibisiniz gerçekten..

ahahaha az daha zorlasam anneme babama küfür edeceksin yazık sana :)
Otomatik kapatmış küfür yok merak etme.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Sanayi diyor çıldırıcam ama nitelikli Sosyal Bilimler Lisesi'ne gittiğimi belirteyim.
ahahahaa kacıncı sınıfsın 9 felan mı :D? hala toxiclik yapıyorsun farkında değilsin :)

Maryo

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Dostlar yakın zamanda sınavlar başlayacak biliyorsunuz hala erteletme derdindesiniz, bu sınavlar ertelense ne zaman yapılacak? nasıl derece belirlenecek? şimdiden 2 yıllık mezuniyet gitti bile. Sizlerin ders çalışması gerekiyor evde boş boş oturup ÖLECEZ KORONAAAA!!! diye bağırmanız hiçbirşeyi değiştirmez ınsanlar işe gidiyor,sağlıkçılar hastanelerde çalışıyor,polisler günde onlarca insanla temas kuruyor. Siz hiç Covid var diyip işin iptal edilmesini isteyen polis gördünüz mü ?.Herkes görevini yapmalı, sizin göreviniz ders çalışmak bu Ülkenin geleceği olmak. O yüzden bırakın bahaneleri Eğitiminize önem verin. Saygılar.
zamanında aynı şeyi ben dediğimde laf yedim birsürü

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Sanayi diyor çıldırıcam ama nitelikli Sosyal Bilimler Lisesi'ne gittiğimi belirteyim.
kendini geliştir biraz saygılı olmayı öğren :)

zamanında aynı şeyi ben dediğimde laf yedim birsürü
anlamazlar dostum, istedikleri tek şey okullar kapansın bidaha açılmasın. Biz boşa okuduk sanki :D

Maryo

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
kendini geliştir biraz saygılı olmayı öğren :)

anlamazlar dostum, istedikleri tek şey okullar kapansın bidaha açılmasın. Biz boşa okuduk sanki :D
ama sen mutasyon olmadan gittin
bizim konularımız çoook fazla
korkuorum kardeşiiim
ziya istifa eeeeeet

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
ama sen mutasyon olmadan gittin
bizim konularımız çoook fazla
korkuorum kardeşiiim
ziya istifa eeeeeet
15 yaşındaki çocuklar maske takmayıp sınavların iptalini isterken olur gibi;

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İptal olması iyi olurdu ama iptal olmadı diye ağlayacak değilim. Takacağım 2-3 kat maskemi giyeceğim eldivenlerimi gideceğim okula olacağım sınavımı. Abartmaya gerek yok burada iptal olsun diye ağlayanlar dışarda gezerken sorun yok, tatile giderken sorun yok ama okulda 40dk sınav var deyince hemen duyar kasmaya çalışıyorlar.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
İptal olması iyi olurdu ama iptal olmadı diye ağlayacak değilim. Takacağım 2-3 kat maskemi giyeceğim eldivenlerimi gideceğim okula olacağım sınavımı. Abartmaya gerek yok burada iptal olsun diye ağlayanlar dışarda gezerken sorun yok, tatile giderken sorun yok ama okulda 40dk sınav var deyince hemen duyar kasmaya çalışıyorlar.
Virüs başladığından beri evden işe işten eve gidip geliyorum dışarı bile çıkmadım mecburi olmadıkça 2 kat maske takıyorum kimseyle temas kurmuyorum salgının başından beri evime misafir bile almadım gelmişler bana yarım saat yapacakları sınavı acınıyorlar. Sanki bizim sevdiklerimiz yokmuş gibi davranıyorlar bende ailemden insanları kaybettim, işleri güçleri konuşmak burda iptal edilsin diye ağlayıp bir kere bile kitap yüzü açmayan insanlar.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
hocam burda siyasete girmek ne kadar doğru olur bilemem fakat genç nesil zaten oy vermeyecek o arkadaşlara :)
Gündem kısmında da siyaset yapmayacaksak, hiç konuşmayalım 😁

Oy vermezlerse Türkiye kaybeder. Çoğunluk kaybedilmesini istiyorsa, varsın kaybedelim. Sistem bunu gerektiriyor.

Top Bottom