Neler Yeni

Sınavların olması saçma değil mi

kutulhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
llluthna
ben konuları biliyorum çalısıyorum ama olmuyor canlı derste hoca 144p sesı gıdıp gelıyor bişe anlamıyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,338
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Saçma daha bugun hoca 3 kere koptu derse girmek yerine online çalışıyorum burda yapacak bir şey yok en azından çalışalım en kötüsü gelmesin başımıza

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Hocanın 5 download'ı 0.5 upload'ı var görüntü açıp video açıyor piksel piksel dona dona izliyoruz.
Sonra neden anlamıyoruz? :D

kutulhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
llluthna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saçma daha bugun hoca 3 kere koptu derse girmek yerine online çalışıyorum burda yapacak bir şey yok en azından çalışalım en kötüsü gelmesin başımıza
evet bizde en onemlı ders olan fızık hocası sureklı dersten atılıyor o kadar maas almasına ragmen komsusuun wıfı kullanıyormus

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
ben konuları biliyorum çalısıyorum ama olmuyor canlı derste hoca 144p sesı gıdıp gelıyor bişe anlamıyorum
Biz olduk benim sınavlarım çok iyi geçti ama olmayanlar olmasın

Erda Yıldırım

80+ Gold
adam yıllardır bu işi yapıyor diyerek vardır bir bildiği adam bizim ilk kayıp nesil olmamamız için elinden gelen her şeyi yapıyor

RimE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emir Berat Topçu
bence de saçma. ben özel okulda fen lisesinde okuyorum ve online eğitimimiz devletlere göre çok iyi. fakat yine de verim çok düşük. üstelik annesi babası kronik hasta olanlar var. misal ben babamı korumak için aylardır evden çıkmıyorum ama sınav için toplu taşıma kullanmak zorundayım. tabi ki bu kimsenin umrunda değil...

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
bence de saçma. ben özel okulda fen lisesinde okuyorum ve online eğitimimiz devletlere göre çok iyi. fakat yine de verim çok düşük. üstelik annesi babası kronik hasta olanlar var. misal ben babamı korumak için aylardır evden çıkmıyorum ama sınav için toplu taşıma kullanmak zorundayım. tabi ki bu kimsenin umrunda değil...
geçmiş olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: RimE
Top Bottom