bende bir şey anlamıyorum fakat yapıyorlar %40 lık kesim var önceden sınava girmiş olanben konuları biliyorum çalısıyorum ama olmuyor canlı derste hoca 144p sesı gıdıp gelıyor bişe anlamıyorum
Konuları biliyorum diyorsun ama derste bir şey anlamıyorum diyorsunben konuları biliyorum çalısıyorum ama olmuyor canlı derste hoca 144p sesı gıdıp gelıyor bişe anlamıyorum
evet bizde en onemlı ders olan fızık hocası sureklı dersten atılıyor o kadar maas almasına ragmen komsusuun wıfı kullanıyormusSaçma daha bugun hoca 3 kere koptu derse girmek yerine online çalışıyorum burda yapacak bir şey yok en azından çalışalım en kötüsü gelmesin başımıza
Biz olduk benim sınavlarım çok iyi geçti ama olmayanlar olmasınben konuları biliyorum çalısıyorum ama olmuyor canlı derste hoca 144p sesı gıdıp gelıyor bişe anlamıyorum
adam yıllardır bu işi yapıyor diyerek vardır bir bildiği adam bizim ilk kayıp nesil olmamamız için elinden gelen her şeyi yapıyorben konuları biliyorum çalısıyorum ama olmuyor canlı derste hoca 144p sesı gıdıp gelıyor bişe anlamıyorum
geçmiş olsunbence de saçma. ben özel okulda fen lisesinde okuyorum ve online eğitimimiz devletlere göre çok iyi. fakat yine de verim çok düşük. üstelik annesi babası kronik hasta olanlar var. misal ben babamı korumak için aylardır evden çıkmıyorum ama sınav için toplu taşıma kullanmak zorundayım. tabi ki bu kimsenin umrunda değil...
Dostum bende oldum ama 2. Sınavlarıda olacak bizim okul. Anadolu Lisesinde mi okuyorsun??Biz olduk benim sınavlarım çok iyi geçti ama olmayanlar olmasın