Eve kapatsalarda her türlü genede insanlar dişari çikicaklardir yani bir anda düşmez bence çalişma lol oynaBeyler sınavı yaparlar ben çalışmaya başladım hatta ciddi ciddi
55 k vaka var ama ramazan geliyor millet evinde kalır vakalar Duser sonra hemen sınava alırlar bizi ben böyle düşünüyorum ve kesin olur diyorum
Nasıl artıyor millet evinde kalır kimse dışarı çıkmaz zaten oruçlu oluyoruz genelde vakalar DuserRamazanda iyice artar oruçta
Ram sipariş ettim gelsin takam da bi lole tekrar başlayamEve kapatsalarda her türlü genede insanlar dişari çikicaklardir yani bir anda düşmez bence çalişma lol oyna
Adam rakip eliyor melerEve kapatsalarda her türlü genede insanlar dişari çikicaklardir yani bir anda düşmez bence çalişma lol oyna
Belli olmazNasıl artıyor millet evinde kalır kimse dışarı çıkmaz zaten oruçlu oluyoruz genelde vakalar Duser
Ben eminim aynen öyle olacakBelli olmaz
Olan yine bize olacak diyorsun yani neyse çalışıyordum zaten artık iyice asılmam lazımBen eminim aynen öyle olacak
9. Sınıf mısınOlan yine bize olacak diyorsun yani neyse çalışıyordum zaten artık iyice asılmam lazım
2.Gezi Parkı cıkar ortalık kapanırsa (Tam kapanma), Hickimsenin buna ne gücü nede cesareti yeter.50k vaka +ramazanda ortaliği kapaticaklar imkansiz.
109. Sınıf mısın
Hiç bir şey olmaz sınavı yapacaklar2.Gezi Parkı cıkar ortalık kapanırsa (Tam kapanma), Hickimsenin buna ne gücü nede cesareti yeter.
Doç. Dr. Ömer Coşkun Twitter'da: "Tam kapanmanın yararı yok Assessing mandatory stay-at-home and business closure effects on the spread of COVID-19 https://t.co/RmvPYESeZ3" / Twitter
la hindistanı geçtik dünya birincisizkıpkırmızı olana kadar sınavlara devam
Vakalar Duser ramazandala hindistanı geçtik dünya birincisiz
Değiliz.Ezber konuşmayın artık.la hindistanı geçtik dünya birincisiz