Sınavlarla İlgili Bir Gelişme Var mı?

Ziya Selçuk bu vaka sayılarında sınavları yapmaz bana kalırsa. Fakat yaparsa büyük bir topluluk klavye başında olucak.

Bu "çalışın gidin sınav olun beleşçi tembeller" diyen angutlar , hocalarımız covidli + ders açan yok + okula giden yok. Aynen kardeşim beleşçiyiz.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri
mayısta 30k üstü vaka olursa bir de sınav yaparlarsa ben gitmem zaten bizim sınıfta sınav olduktan 1 hafta sonra virüs olan çıktı. Allahtan her sınıfı 2 ye böldüler de benim grubuma denk gelmedi. Sosyal mesafe falan hep yalan oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evde yaşlı var bizde riske atamam
edit: Yaşlıyı geçtim bende adam akıllı geçiremiyorum ki bir kere annem hemşire hastaneden kaptık hepimiz çok öksürerek geçirdik zordu bir daha riske atamam ben

mayısta 30k üstü vaka olursa bir de sınav yaparlarsa ben gitmem zaten bizim sınıfta sınav olduktan 1 hafta sonra virüs olan çıktı. Allahtan her sınıfı 2 ye böldüler de benim grubuma denk gelmedi. Sosyal mesafe falan hep yalan oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evde yaşlı var bizde riske atamam
Maalesef olucak olursa gitmeme gibi bir şey söz konusu olamaz :(

30k üstü olupta sınav yaparlarsa gitmem umrumda olmaz can daha önemli. İstanbuldaki vakalar düşerse giderim Bağlıcaların kırmızıdan başka bir renge dönüşmesinin ihtimali var mı onu da bilmem gerçi

Bence ertelenir
Bursluluk ve 1 sınav daha ertelenmiş.Tarih de veremiyolar belirsizlik hakim belliki.
Yazılı sınavlar Mayıs sonu olur diye düşünüyorum %99 ihtimal

1618059946853.png

Şu harita biraz daha kırmızı olunca sınavlar yapılacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,273
Üyeler
192,668
Son üye