Sinerji bilgisayar teknik servis

YrTolga

80+
Reaksiyon skoru
0
Sinerjiden hazır sistem satın aldım daha bir hafta geçmeden ram bozuldu.Sistemi geri gönderdim aldığımda hem kasanın arkasında ezik ve yamuklarla karşılaştım hem de sistem elime bozuk şekilde geldi ekrana görüntü gelmiyor.Daha önce böyle bir olay başına gelen var mı?3 hafta içinde 2 defa servise gönderiyorum sistemi.

3 kere sistem alıp kullanmıştım bir bozulma vs gibi sorun yaşamadım. Kargo geldiğinde mutlaka video çekerek aç ki elinde kanıt bulunsun ve video sonrası hasarlı kısımları detaylı şekilde fotoğraf çekip tekrar firma ile iletişime geçebilirsiniz. Gelişmeleri paylaşırsanız iyi olur.

Maalesef ki logitech e 3 defa pedallarımı yolladım üçündede bozuk pedalla geri yollamışlardı.. oluyor böyle şeyler.
Post automatically merged:

Tüketici hakem heyetine başvurabilirsin sinerji sorun çıkarırsa.

Sinerjiden hazır sistem satın aldım daha bir hafta geçmeden ram bozuldu.Sistemi geri gönderdim aldığımda hem kasanın arkasında ezik ve yamuklarla karşılaştım hem de sistem elime bozuk şekilde geldi ekrana görüntü gelmiyor.Daha önce böyle bir olay başına gelen var mı?3 hafta içinde 2 defa servise gönderiyorum sistemi.
geçmiş olsun umarım çözülür bu durumalar çok sinir ediyor insanı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,643
Üyeler
190,940
Son üye
hayrikeptin
Geri