Sinerji bilgisayar teknik servis

YrTolga

80+
Reaksiyon skoru
0
1 ay önce sinerji bilgisayardan sistem satın aldım.Ekrana görüntü gelmiyor diye servise gönderdim.Düzelmemiş şekilde geri geldi.İkinciye gönderdim sistem kargoda hasar görmüş.1 haftadır bugün yarın haber vercez diyerek sinerjinin teknik servisi oyalıyor hiçbir gelişme yok.Kargoya gidiyorum bilgisayar şirketi tutanak tutacak diyor.Bilgisayar şirketi görüşüyoruz diye oyalıyor.Başına böyle bir olay gelen var mı?İlk gönderdiğimde de kasa hasarlıydı o şekilde teslim alıp göndermişlerdi bana.

Ekler

• Screenshot_2022-05-24-14-37-54-12_6cf654f91021b6bc082d9f2a76a62578.jpg
    Screenshot_2022-05-24-14-37-54-12_6cf654f91021b6bc082d9f2a76a62578.jpg
    644.9 KB · Hit: 67
Tutanak tutun hocam. Hakkınızı arayın her şekilde

İlk gönderdiğinizde kasa bu şekildemiydi anlamadım.

Kargo şirketine gidip kargoyu sağlam bir şekilde teslim ettim.Elimde fotoğraflarda mevcut. Ancak alıcı tarafa bu şekilde gitmiş diyeceksin.Ürün suan nerede

Kargo şirketine gidip kargoyu sağlam bir şekilde teslim ettim.Elimde fotoğraflarda mevcut. Ancak alıcı tarafa bu şekilde gitmiş diyeceksin.Ürün suan nerede
Kutuda bir hasar yok böyle işlem yapamayız diyo kargocu.Şuan teslimat şubesinde bekliyor.5 gündür

Allah kolaylık versin kargo firmaları hata onlarda olsa bile aylarca parasını vermez peşini bırakmayın

Kargo firmasının eline kimseyi düşürmesin çok zor bir durum kolay gelsin

Kutuda bir hasar yok böyle işlem yapamayız diyo kargocu.Şuan teslimat şubesinde bekliyor.5 gündür
Senlik sorun yok burada.Ya kargo şirketi ya garanti şirketinin sorumluluğunda.Sen gönderirken sağlam olduğunu kanıtlayabiliyorsan gerisini düşünme hallolur. Kargocu haklı.Bilgisayar firması tutanak tutturmadıysa eğer onlar karşılamak zorunda. Kasayı açtıklarında bu şekilde geldiğini belirtip videoya çekip hatta kargocunun yanında açıp tutanak tutturmaları gerekiyordu.Hatanın onlardan kaynaklandığını bildikleri için seni oyalıyorlar muhtemelen

Hocam eğer yanlış anlamadıysam olay sinerjiden cıkmıs artık.
Kargoda hassr görmüş ürün ve sinerji bu ürünü teslim alamam diyor.
Yapacağınız şey gönderdiğiniz kargo şirketinde tutanak tutmak vs.
İşlemler epey bi uzayacak gibi duruyor.
Üzüldüm şansınıza açıkçası
Senlik sorun yok burada.Ya kargo şirketi ya garanti şirketinin sorumluluğunda.Sen gönderirken sağlam olduğunu kanıtlayabiliyorsan gerisini düşünme hallolur. Kargocu haklı.Bilgisayar firması tutanak tutturmadıysa eğer onlar karşılamak zorunda. Kasayı açtıklarında bu şekilde geldiğini belirtip videoya çekip hatta kargocunun yanında açıp tutanak tutturmaları gerekiyordu.Hatanın onlardan kaynaklandığını bildikleri için seni oyalıyorlar muhtemelen
katılıyorum dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,735
Üyeler
190,957
Son üye
eraycelebi
Geri