Sinerji redsea sistem alınır mı?

Hangi sistem hocam benim attığım mı yoksa arkadaşların gaming genden önerdiği mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de hocam hangi parçaları sinerjidekine göre daha iyi söyleyebilir misiniz?
İşlemci daha iyi, anakart daha pahalı ve üst seviye işlemcilerde kullanılıyor. Ayrıca psu da daha iyi olması lazım ama psu konusunda emin değilim. Ve buna ek olarak daha ucuz ve ondan daha kötü olan parçası yok.

Hangi sistem hocam benim attığım mı yoksa arkadaşların gaming genden önerdiği mi?

Bir de hocam hangi parçaları sinerjidekine göre daha iyi söyleyebilir misiniz?
İkisininde fiyatı oldukça iyi. Bütçeniz varsa Gaming gen üzerinden alın.
Aradaki farkı veremem derseniz de sinerjideki sistem on numara. Ram hariç

Gaming gendeki bütçeme uygun 11k Tl geriye 650 tl kalıyor onla da işlemci soğutucusu alırım.

İşlemci daha iyi, anakart daha pahalı ve üst seviye işlemcilerde kullanılıyor. Ayrıca psu da daha iyi olması lazım ama psu konusunda emin değilim. Ve buna ek olarak daha ucuz ve ondan daha kötü olan parçası yok.
Hocam Ram mhz sini OC yaparak arttırabilirim değil mi 3000 mhz düşük gibi geldi.

Açıklamayı okumadın galiba, adam özelleştirme yapmış ve gaming gen tr olandan daha pahalıya geliyor :D

Açıklamayı okumadın galiba, adam özelleştirme yapmış ve gaming gen tr olandan daha pahalıya geliyor :D
🤦‍♂️ 🤦‍♂️
Gaming gendeki bütçeme uygun 11k TL geriye 650 TL kalıyor onla da işlemci soğutucusu alırım.

Hocam Ram mhz sini OC yaparak arttırabilirim değil mi 3000 mhz düşük gibi geldi.
O zaman her halükar da gaming gen'deki sistem daha mantıklı.

ben fiyatın piyasaya göre makul olduğunu düşünüyorum bu fiyatlara muadil sitelerde 1660li sistem satıyorlar alacaksanız ve ilerde değiştirmek yükseltmek için alıyorsanız bence kacirmayin

Bunlar hep Valo oynamaktan herhalde. Artık foruma adam akıllı zaman ayırmayıp hemen cevaplamak için hızlı hızlı okuyorsun demi:( Valorant seni çok bozdu :cry: :censored:
Hocam son olarak gaming genden önerdiğiniz sistem tam, değil mi? Parçaları uygun, sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Her parçası iyi ve üst seviye. Bütçe artmszsa en iyisi. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Son sorum kasanın hava akışı kötü diye duydum doğru mu? ve Ramlere güzel OC yapılır mı?

Teşekkür ederim. Son sorum kasanın hava akışı kötü diye duydum doğru mu? ve Ramlere güzel OC yapılır mı?
Patriot rami bilmiyorum.
Kasanın hava akışı kötü diyenin kulağından çekesim geldi. Kasanın hava akışı iyi. Corsair Carbide Spec Delta iyidir (y)

Patriot rami bilmiyorum.
Kasanın hava akışı kötü diyenin kulağından çekesim geldi. Kasanın hava akışı iyi. Corsair Carbide Spec Delta iyidir (y)
Hocam ram hakkında kime sorsam bilgi alabilirim?

Geri