Sasageyo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 227
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Özelden mi yazayım burdan mı?Cevap çok basit @RevDeisDou
Özelden mi yazayım burdan mı?Cevap çok basit @RevDeisDou
Özelden yaz istersen ama oc olması lazım diye biliyorum. Tam emin olamamıştım sadece. Ama emin olmak için özelden sorabilirsin.Özelden mi yazayım burdan mı?
Gaming gen güvenilir bir yerdir içiniz rahat olsun.@Muri , @Rambo Bıçağı , @DA-MD2 , @DonanımFikir , @keremcnsz24 , @Barış Yalçın , @ErenXPG , @Mert Özkaya , @rdeMStakeN , @Leade
Sizi ,kimi hangi konulara etiketlemeniz lazım konusunda gördüm arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gaming gen e güvenemiyorum iade konusunda çok sıkıntı yaşayanları gördüm forumda almak istemiyorum o yüzden.
Hocam bütçeyi arttıramam 3 yıl kullanacağım zaten stok sorunu çözülene kadar, sonra yks var ondan sonra alacağım tam istediğim sistemi![]()
Sinerji White Intel i9 11900K 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji White Intel i9 11900K 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3080 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bence bu alınmalı.
Zaten gaming gen tr olan daha iyi. Teşkilat adlı kişiyi severim ama yanlış tercih yapmış.Hocam bütçeyi arttıramam 3 yıl kullanacağım zaten stok sorunu çözülene kadar, sonra yks var ondan sonra alacağım tam istediğim sistemi
B560ların çoğu ısınıyor. Takma bu kadar kafaya soğutucu ile çözülür.Hocam önerebileceğiniz başka sistem var mı asus prime b560m-k aşırı ısınıyormuş.
Alıntıyı görüntüle
Hocam ekstra işlemlerle uğraşmak istemiyorum sıkıntısız bir sistem almak istiyorum işlemci ryzen olsa da olur.B560ların çoğu ısınıyor. Takma bu kadar kafaya soğutucu ile çözülür.
Sinerjideki kasayı spec delta yaparsam 11.200 oluyor hem ram 3200 mhz.B560ların çoğu ısınıyor. Takma bu kadar kafaya soğutucu ile çözülür.
pardon 11.391Hocam ekstra işlemlerle uğraşmak istemiyorum sıkıntısız bir sistem almak istiyorum işlemci ryzen olsa da olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sinerjideki kasayı spec delta yaparsam 11.200 oluyor hem ram 3200 mhz.