Sinerji Sharp Sistem Önerisi

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
10000

Merhaba bu sistem alınır mı? Kasayı Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa ile değiştirmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mıdır? İşlemciyi de 10400f ile değiştireceğim. Site güvenilir midir? Elden teslim seçeneği var mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Daha uyguna 2060 yok galiba.

Merhaba bu sistem alınır mı? Kasayı Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa ile değiştirmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mıdır? İşlemciyi de 10400f ile değiştireceğim. Site güvenilir midir? Elden teslim seçeneği var mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum.
Alınır. Kendi dükkanları var.

Merhaba bu sistem alınır mı? Kasayı Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa ile değiştirmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mıdır? İşlemciyi de 10400f ile değiştireceğim. Site güvenilir midir? Elden teslim seçeneği var mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum.
Alınır. Güvenilir

Yapıştır hocam daha ucuzu yok herhalde

Arkadaşlar sistemde değiştirme mi önerdiğiniz her hangibir parça var mıdır?

3600 + RTX 2060 sistem vardı 9500'e. Stoğu bitti herhalde.

Ram oc nasıl yapılır bilmiyorum alacağım sistem oyunlarda üzmesin yeter
üzmez merak etme, ryzenin avantajı anakarttan dolayı ram avantajı neredeyse son işlemcisi bile b450 serisine uyması o.c desteği var. ama intelde üzmez her oyunu oynarsın

Geri