Eyvallah hocam. Dünyanın parasını veriyoruz hocam işçiliğe de özenilsin biraz. 24 pin'i öyle görünce midem bulandı.O kadar kötü gelmedi açıkçası. Hayırlı olsun.
Normal bir şey değil bence24 pin kablosunu bana da öyle yollamışlar farklı yer ama aynı işçilik uğraşmıyorlar
itopyada aynı ıncehesapda aynı dostum bizimkilerde aynı böyleydi rezalet..Geçen hafta geldi ama detaylı bakamadım. Bugün içine bakınca hüsrana uğradım desem yalan olmaz. Kablolamayı yapan arkadaş mutlaka buraya geliyorsundur. Yaptığın işçiliğe bir bak. Umarım başkalarına da böyle özensiz iş yaparken utanırsın.
Kablolama nasıl sizce? Benim hiç hoşuma gitmedi. Hadi arka taraf neyse de abi işlemci kablosu herhalde bu nedir ya? Bunu nasıl düzeltebilirim?
Ekran kartı kablosunu da ben yaptım MSI ve cırt kelepçe ile.
Fotoğraflara bi bakın lütfen. Monitörüm gelmediği için furmark gibi testler yapamıyorum.
Kasa: MSI MAG Pano 100R.
Olur mu öyle şey ya. Ne demek özensiz yapsa ne olacak? Sen verdiğin paranın karşılığında özenilmemiş, içine sinmeyen ürünü almak ister misin? Yani hiç değilse görünen kısımlara dikkat etsinler. Ve ona göre personel alsınlar ne yapayım?Dediklerinde şahsi olarak haklısın ama birde şöyle düşünün.Sadece size bilgisayar satılmıyor bu yerlerde o yüzden çalışan insanlarda seriye bağlamak için hızlı hızlı yapıyorlardır.Tabi daha özenli yapılsa güzel olurdu ama kablolama özenli yapılsa nolcak?Özensiz yapılsa nolacak?
burada adamin sucu ne peki hocam? ona bugun 20 kasa kargoya verilecek diyor o da yetistirmeye calisiyor yetismeyince de kargoya verilmedi diye memnuniyetsizlik yasaniyor, adama buraya geliyorsundur isciligine bak utan vs demek musteri hizmetlerine kizmayla ayni seviye. Adam yetkili degil.Geçen hafta geldi ama detaylı bakamadım. Bugün içine bakınca hüsrana uğradım desem yalan olmaz. Kablolamayı yapan arkadaş mutlaka buraya geliyorsundur. Yaptığın işçiliğe bir bak. Umarım başkalarına da böyle özensiz iş yaparken utanırsın.
Kablolama nasıl sizce? Benim hiç hoşuma gitmedi. Hadi arka taraf neyse de abi işlemci kablosu herhalde bu nedir ya? Bunu nasıl düzeltebilirim?
Ekran kartı kablosunu da ben yaptım MSI ve cırt kelepçe ile.
Fotoğraflara bi bakın lütfen. Monitörüm gelmediği için furmark gibi testler yapamıyorum.
Kasa: MSI MAG Pano 100R.
kanka o kaplonun yatsı bir şekilde yandan direk cıkıslı olanları var ama pahalılar araştır bi ben kasadakı bütün AGB leri söndürdüm karaklık bir seklıde kullanıyorum gözükmüyor öyle kullanıyorum bendede aynı sorun var24 pin'i nasıl düzeltebilirim fikrin var mı?