Sinerji'de Toplattığım Sistemimin İşçiliğine Bakabilir misiniz?

Arkadaşlar amacım tartışma yaratmak değil. Yani siz böyle hizmetlere okeyseniz yapacak bi şey yok. Bu adamlar da nasıl olsa müşteri sessiz baştan savma yapalım gitsin diyorlar.
Ben işçiliğe bakarım. İşçilik kötüyse işçi ve amirine yazarım. Kontrol edecek o da. Alt tarafı bir kabloyu özenerek takacak o kadar.

Olur mu öyle şey ya. Ne demek özensiz yapsa ne olacak? Sen verdiğin paranın karşılığında özenilmemiş, içine sinmeyen ürünü almak ister misin? Yani hiç değilse görünen kısımlara dikkat etsinler. Ve ona göre personel alsınlar ne yapayım?
5 işi 1 işçiye yüklemek olur mu?
Çok da kötü işçilik değil @falan filan inter milan arkadaşımın dediği de doğru bu arada yani o kadar fazla özenecek vakti bulamıyo olabilirler. Bu durumda firma suçlu. Genel olarak işini düzgün yapan adamı tr de bulamıyoruz maalesef bu da bizim suçumuz. Elin adamları adam gibi yapıyor. Bizde şu düşünce var: salla başı al maaşı.

kablo düzenleme için para almıyor adam çünkü. satın aldığınız firma gayet büyük bir firma arkadaşlarında dediği gibi çalışandan güzel toplanması değil çalışmada ve performansta bir sorun yaratmayacak aynı zamanda hızlı olacak bir toplama isteniyor. ayrıca bildiğim kadarıyla toplamaya bir para almıyorlar eğer düzgün bir toplama istiyorsanız kurulmadan yollanmasını istemeniz gerekirdi. ben burda yapılanı savunmuyorum ama firmadan daha ucuza alıyor olmasaydınız muhtemelen kasayı firmadan sırf topluyor diye almazdınız. dediğim gibi çalışanın ve firmanın pek bir suçu yok biraz daha özenilebilirmiş ama efektif olması amacıyla çalışşsın önde de karmaşa olmasın amacıyla toplanmış gibi duruyor eğer bilgisayardan anlıyorsanız düzeltmenizi öneririm. (bu arada ben kendi sistemimi ve arkadaşımın sistemini kurmuştum bukadar olmasa da karışıktı yine)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,793
Üyeler
183,639
Son üye
naber müdürr
Geri