xenk2626
80+ Gold

- Reaksiyon skoru
 - 1,302

monitör yakın çekim renkler vsnasıl bir video?

monitör yakın çekim renkler vsnasıl bir video?
aynı monitör itopyada varsa itopyadan al knkBen de monitör alacağım da itopyadan mı almak daha mantıklı sinerji mi?
Çok iyi hocam. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Allah death-pixel değdirmesin inşallah.Beyler malumunuz bayadır 24 inç qhd monitör arıyorum ve araştırıyordum ve bu fiyatta hem qhd hem 300+ Hz olan bir monitör sadece bu vardı. Bende risk alıp sinerjiden alışveriş yapmak istedim ve kargo ile uğraşmamak için gidip direkt mağazadan aldım. Şuan geldim monitörü kurdum bir sorun yok klavyeden yanada bir problem yok aslında sabah hocamla @freygasm konuşmuştuk bana baya klavye önerdi sağolsun ama monitörle birlikte bu modeli aldım ve ilk izlenimler fena değil gibi. Monitörün incelemesini forumda yapacağım beklemede kalın. Sinerjiden sorunsuz bir alışverişbazen risk almak iyidir.
![]()
Aoc 24.5" Q25G4SR 0.3ms 300Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör
Aoc 24.5" Q25G4SR 0.3ms 300Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Klavye:https://www.sinerji.gen.tr/royal-kl...25QNQmPLSKVm00Je2cBd0SNyXcfBvnfAaAvN4EALw_wcB
Sağolun hocam teşekkürlerÇok iyi hocam. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Allah death-pixel değdirmesin inşallah.
ben de aoc Q27G4ZR aldım 2 gün önce ölü piksel çıktı mağazaya götürdüm hemen değiştiler şaşırttılar beni deBeyler malumunuz bayadır 24 inç qhd monitör arıyorum ve araştırıyordum ve bu fiyatta hem qhd hem 300+ Hz olan bir monitör sadece bu vardı. Bende risk alıp sinerjiden alışveriş yapmak istedim ve kargo ile uğraşmamak için gidip direkt mağazadan aldım. Şuan geldim monitörü kurdum bir sorun yok klavyeden yanada bir problem yok aslında sabah hocamla @freygasm konuşmuştuk bana baya klavye önerdi sağolsun ama monitörle birlikte bu modeli aldım ve ilk izlenimler fena değil gibi. Monitörün incelemesini forumda yapacağım beklemede kalın. Sinerjiden sorunsuz bir alışverişbazen risk almak iyidir.
![]()
Aoc 24.5" Q25G4SR 0.3ms 300Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör
Aoc 24.5" Q25G4SR 0.3ms 300Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Klavye:https://www.sinerji.gen.tr/royal-kl...25QNQmPLSKVm00Je2cBd0SNyXcfBvnfAaAvN4EALw_wcB
Hayırdır malum yer elmi değiştiben de aoc Q27G4ZR aldım 2 gün önce ölü piksel çıktı mağazaya götürdüm hemen değiştiler şaşırttılar beni de
Hocam bende aynı monitörü almayı düşünüyorum sinerjiden 10.500 tl ye alınır mı?ben de aoc Q27G4ZR aldım 2 gün önce ölü piksel çıktı mağazaya götürdüm hemen değiştiler şaşırttılar beni de
13khocam monitörü ne kadara aldınız
alınır hocam ben gidip ***** gibi msı g274qpf e2 alacaktım 12 bin 180hz panele verecektim bu model 240hz ve renk kamutu msı ile aynı bu yüzden aoc aldım 180hz e niye para vereyim 240 varken oc ile 260 da oluyor ama gerek yok ben sabırsız oldığum için gittim mağazadan aldımHocam bende aynı monitörü almayı düşünüyorum sinerjiden 10.500 tl ye alınır mı?
Ayağı sağlammıalınır hocam ben gidip ***** gibi msı g274qpf e2 alacaktım 12 bin 180hz panele verecektim bu model 240hz ve renk kamutu msı ile aynı bu yüzden aoc aldım 180hz e niye para vereyim 240 varken oc ile 260 da oluyor ama gerek yok ben sabırsız oldığum için gittim mağazadan aldım
sağlam ama ben ayağını kullanmıyorum monitör kolum olduğu için ayağının kablo geçiş kanalı falan da var sağlam ve ağır yaniAyağı sağlammı
Eyvsağlam ama ben ayağını kullanmıyorum monitör kolum olduğu için ayağının kablo geçiş kanalı falan da var sağlam ve ağır yani