Neler Yeni

Sınıfımdaki kız bana çok ilgi göstermeye başladı

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Sınıfımda bir kız var. Eskiden aynı ortaokuldaydık yani tanıyorum. Ama pek samimiyetliğimiz yoktu. Lisede ise aynı sınıfa düştük. Kız bana çok ilgi göstermeye başladı aşk anlamında, o kız ile hiçbir şey geçmiyor aklımda ve geçmesini de istemem. Direkt o kız ile sevgili olunmaz onu söyleyeyim. Ama kız artık içinde neler düşünüyor bilmiyorum. Gerçekten çok yapıştı ve artık bunaldım. Sosyal medyadan falan her yerden yazıyor ben yazmasam bile. Bu kızı nasıl kırıcı olmadan hayatımdan uzaklaştırabilirim?

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis Engelle & Uzak Dur .
Kanka kızın direk kalbinide kırmak istemiyorum. Ortaokulda takmayan kız şimdi aşırı bir şekilde sardı bana. Aşık olduğunu çok net bir şekilde anlayabiliyorum. Arkadaşları ile dışarı çıkmıyor. Fotoğraf çekinmek istiyor. İlk başlarda arkadaş anlamında instagramımı falan vermiştim. Vermez olaydım. Ortaokuldan gelen en yakın erkek arkadaşlarını bile benim için bırakıyor. Sen daha değerlisin gibi şeyler diyor. Kız aşırı yanlış anladı. Aşko gibi sözcükler kullanıyor.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,580
İsim
Kgn
2 seçenek var
1)Yks yi bahane edip sevgili istemiyorum
2)Ben erkeklerden hoşlanıyorum

2.seçenek daha mantıklı bir sebep bence(!)

Edit:Her bildirimde geliyor sonra görünce bende gülüyom :D kafayı yemişim
Keyifsizken bile azda olsa tebessüm veriyor
🥲

Son düzenleme:

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Friendzone koy o zaman

2mApoo

80+ Silver
hissettirmeden(fesatlık yapma.)onu istemediğini göster.

kırıcı olmadan diyor kanka.
Yaa knk kurma şöyle cümleler sonra tutamıyorum kendimi ASDFASDASADFASDF "hissettirmeden" nasıl bir kelimedir allah için :D :D

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
2 seçenek var
1)Yks yi bahane edip sevgili istemiyorum
2)Ben erkeklerden hoşlanıyorum

2.seçenek daha mantıklı bir sebep bence(!)
2 Çok kritik hocam istemezsiniz yapmayın böyle şeyler o.O2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaa knk kurma şöyle cümleler sonra tutamıyorum kendimi ASDFASDASADFASDF "hissettirmeden" nasıl bir kelimedir allah için :D :D
hissettirmeden olucak abi o güzelce reddererek 2-3 yöntem var ama hissettirmeden olucak o

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Kanka kızın direk kalbinide kırmak istemiyorum. Ortaokulda takmayan kız şimdi aşırı bir şekilde sardı bana. Aşık olduğunu çok net bir şekilde anlayabiliyorum. Arkadaşları ile dışarı çıkmıyor. Fotoğraf çekinmek istiyor. İlk başlarda arkadaş anlamında instagramımı falan vermiştim. Vermez olaydım. Ortaokuldan gelen en yakın erkek arkadaşlarını bile benim için bırakıyor. Sen daha değerlisin gibi şeyler diyor. Kız aşırı yanlış anladı. Aşko gibi sözcükler kullanıyor.
g.o
şey ben gayim de ağlar gider muhtemelen kalbi kırılır ama

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Kız birde okulun en popüler kızların arkadaşı çok sevgili geçti üstlerinden. Arkadaşlarım zaten hep diyor sevgili olma bu kızla diye. Neden olmak istemediğimi anlamışsınızdır herhalde. Daha çok şey varda söylemek istemiyorum.

Top Bottom