Neler Yeni

Sınıfımdaki kız bana çok ilgi göstermeye başladı

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Sınıfımda bir kız var. Eskiden aynı ortaokuldaydık yani tanıyorum. Ama pek samimiyetliğimiz yoktu. Lisede ise aynı sınıfa düştük. Kız bana çok ilgi göstermeye başladı aşk anlamında, o kız ile hiçbir şey geçmiyor aklımda ve geçmesini de istemem. Direkt o kız ile sevgili olunmaz onu söyleyeyim. Ama kız artık içinde neler düşünüyor bilmiyorum. Gerçekten çok yapıştı ve artık bunaldım. Sosyal medyadan falan her yerden yazıyor ben yazmasam bile. Bu kızı nasıl kırıcı olmadan hayatımdan uzaklaştırabilirim?
Mesajlarına cevap verme, yüzyüzeyken de dinleme

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
prim verme

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Kanka kızın direk kalbinide kırmak istemiyorum. Ortaokulda takmayan kız şimdi aşırı bir şekilde sardı bana. Aşık olduğunu çok net bir şekilde anlayabiliyorum. Arkadaşları ile dışarı çıkmıyor. Fotoğraf çekinmek istiyor. İlk başlarda arkadaş anlamında instagramımı falan vermiştim. Vermez olaydım. Ortaokuldan gelen en yakın erkek arkadaşlarını bile benim için bırakıyor. Sen daha değerlisin gibi şeyler diyor. Kız aşırı yanlış anladı. Aşko gibi sözcükler kullanıyor.
Banada bir kız yapıyor ama benim hoşuma gidiyor

KlausM

80+ Silver
o sana yakınlastıgı zanab hareketlerinin bir anlamı var mı de var derse Sevdiğim var de sa

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Hangi dil kanka bu? Hiç bir şey anlamadım. Kim kime ne desin?
o sana yakınlaştığı zaman yaptığın şeylerin bir anlamı var mı yoksa öylesine mi yapıyorsun de eğer bir anlamı var derse sal diyor galiba bende anlamadım ki bu ne?

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,055
İsim
Kgn
Sınıfımda bir kız var. Eskiden aynı ortaokuldaydık yani tanıyorum. Ama pek samimiyetliğimiz yoktu. Lisede ise aynı sınıfa düştük. Kız bana çok ilgi göstermeye başladı aşk anlamında, o kız ile hiçbir şey geçmiyor aklımda ve geçmesini de istemem. Direkt o kız ile sevgili olunmaz onu söyleyeyim. Ama kız artık içinde neler düşünüyor bilmiyorum. Gerçekten çok yapıştı ve artık bunaldım. Sosyal medyadan falan her yerden yazıyor ben yazmasam bile. Bu kızı nasıl kırıcı olmadan hayatımdan uzaklaştırabilirim?
Sonuç ne oldu hocam? Çoğu kişi merak ediyordur
2.seçeneği söylediniz değil mi

MYSTIC

80+ Silver
Kız pick me ise dümdüz söyle içinden ne geçiyorsa.Ben olsam ağlardı büyük ihtimalle.Pick me değilse,sadece sana karşı böyle ise(ama popüler birinin böyle olmasını beklemiyorum) en iyisi 2. seçenek(!) FIEJIJGVHBJNIOEHUBJNKOJV @KaganKK06 işini biliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kız birde okulun en popüler kızların arkadaşı çok sevgili geçti üstlerinden. Arkadaşlarım zaten hep diyor sevgili olma bu kızla diye. Neden olmak istemediğimi anlamışsınızdır herhalde. Daha çok şey varda söylemek istemiyorum.
E taam işte.Ağlat,gitsin köyüne.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
Okul başlarında en yakın arkadaşımla bayaği bir yakınlardı baya bi ama. Sonra arkadaşım yüz vermemeye başlayınca bana sardı.
amerikalı evsizler gibi yapışmış kız sana sakın gay may deme şakada olsa okulda adın çıkar

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
ragnar oğlu tarkan
her türlü kırılacaktır senden hoşlanıyorsa sıkıntı değil büyüyünce geçer ona başka bir kız hakkında bir şeyler anlatabilirsin şöyle tatlı böyle güzel hoşlanıyorum gibisinden sonra yavaş yavaş soğut kendinden kendisi gidecektir

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Kız pick me ise dümdüz söyle içinden ne geçiyorsa.Ben olsam ağlardı büyük ihtimalle.Pick me değilse,sadece sana karşı böyle ise(ama popüler birinin böyle olmasını beklemiyorum) en iyisi 2. seçenek(!) FIEJIJGVHBJNIOEHUBJNKOJV @KaganKK06 işini biliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

E taam işte.Ağlat,gitsin köyüne.
Kız pick ne nin alası. Bütün erkeklere böyle Allah'tan yanımdan gitti artık. İçimden geleni söyledim bir şey diyemedi. Ama çok gıcık bir kız. Direk pick me.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,665
Üyeler
167,693
Son üye
kaanbal2458
Top Bottom