Neler Yeni

Sınıfımdaki kız bana çok ilgi göstermeye başladı

2mApoo

80+ Silver
Kız birde okulun en popüler kızların arkadaşı çok sevgili geçti üstlerinden. Arkadaşlarım zaten hep diyor sevgili olma bu kızla diye. Neden olmak istemediğimi anlamışsınızdır herhalde. Daha çok şey varda söylemek istemiyorum.
Genellikle ve ne yazık ki arkadaşların dedikleri hep doğru çıkıyor nedense. Bence kulak as onlara

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,580
İsim
Kgn
Kız birde okulun en popüler kızların arkadaşı çok sevgili geçti üstlerinden. Arkadaşlarım zaten hep diyor sevgili olma bu kızla diye. Neden olmak istemediğimi anlamışsınızdır herhalde. Daha çok şey varda söylemek istemiyorum.
Boşverin gitsin hocam.Lisede olan sevgili max lise 4 e kadar olur(istisnalar olabilir ama kaideyi bozmaz)
Düzgünce açıklayın bence

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
çorap gibi sevgili değiştiren elemanlarla aman diyim sevgili olma. Ne gelirse onlardan geliyor zaten.

Rulep

80+ Gold
Anlattıklarına bakılırsa Bence senle dalga geçiyor demek istediğim seni seviyormuş gibi gözüküyor knk falan de diğer kızlardan bahset veya sevgilin varmış gibi davran knk kıskanıyor da bu kadar yakın olmayalım gibisinden bir şeyler söyle

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,580
İsim
Kgn
ikiside olmayacak (y)
1665689741941.jpeg
eğer bunu memenin sonunu biliyorsanız her şey olabilir hocam :D

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Genellikle ve ne yazık ki arkadaşların dedikleri hep doğru çıkıyor nedense. Bence kulak as onlara
Hocam arkadaşlarıma uyuyorum zaten. Kız taktı bana. Yüz vermiyorum yanıma oturuyor. Fotoğraf çekiniyoruz(zorla). Az önce gine yazdı görüldü atsam okulda başımı yiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlattıklarına bakılırsa Bence senle dalga geçiyor demek istediğim seni seviyormuş gibi gözüküyor knk falan de diğer kızlardan bahset veya sevgilin varmış gibi davran knk kıskanıyor da bu kadar yakın olmayalım gibisinden bir şeyler söyle
Hocam hasta olduğumdan 2 gün okula gelemedim. Sıramda hep kızın ismi kalp ben yazıyordu. Okul öğrendi artık.

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Okul başlarında en yakın arkadaşımla bayaği bir yakınlardı baya bi ama. Sonra arkadaşım yüz vermemeye başlayınca bana sardı.

Besim Tibuk

80+ Gold
Hocam eşcinselim de.

2mApoo

80+ Silver
Nedense kıza karşı empati kurunca üzülüyorum. Birini seviyorsun ve sana yüz vermiyor. Hiç yaşamadım bu duyguyu ama zor birşeydir heralde.

Top Bottom