Neler Yeni

Sınıfımdaki kız bana çok ilgi göstermeye başladı

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Nedense kıza karşı empati kurunca üzülüyorum. Birini seviyorsun ve sana yüz vermiyor. Hiç yaşamadım bu duyguyu ama zor birşeydir heralde.
Hocam hiç üzülmeyin. O kız istede bütün okulu ayarlar kendine. Ama bana kafayı takmış. Kız aslında az çok güzel. Ama içinde çok kötü hayaller kuruyor gerçekten . Diğer arkadaşım ile çok kötü yazışmaları var. Sosyal çevresi ve kişiliği çok pis. Ölsem o kız ile birlikte olmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstesem bu şeyleri bütün okula yayarım okuldan atılırlar. Ama arkadaşım için söylemiyorum. O kadar ciddi şeyler siz düşünün.

2mApoo

80+ Silver
Hocam hiç üzülmeyin. O kız istede bütün okulu ayarlar kendine. Ama bana kafayı takmış. Kız aslında az çok güzel. Ama içinde çok kötü hayaller kuruyor gerçekten . Diğer arkadaşım ile çok kötü yazışmaları var. Sosyal çevresi ve kişiliği çok pis. Ölsem o kız ile birlikte olmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstesem bu şeyleri bütün okula yayarım okuldan atılırlar. Ama arkadaşım için söylemiyorum. O kadar ciddi şeyler siz düşünün.
Bilmiyorum yaa çok humanistim yada kalbim hassas :D
Ama dediklerin gibi biriyse başlarım kıza. Seni zehirleyecekse cehenneme kadar yolu var. Sen aklından geçeni yap

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Bilmiyorum yaa çok humanistim yada kalbim hassas :D
Ama dediklerin gibi biriyse başlarım kıza. Seni zehirleyecekse cehenneme kadar yolu var. Sen aklından geçeni yap
Çok doğru konuştunuz hocam. Artık ne yaparsam yapayım bu kız çıksın hayatımdan yeter. Bana açılan bir kız vardı sınıfta . Onu düşünsem iyi olur. Çevresi ve kendisi iyi en azından. Allahım lisede uğraştığımız dertlere bak.

2mApoo

80+ Silver
Çok doğru konuştunuz hocam. Artık ne yaparsam yapayım bu kız çıksın hayatımdan yeter. Bana açılan bir kız vardı sınıfta . Onu düşünsem iyi olur. Çevresi ve kendisi iyi en azından. Allahım lisede uğraştığımız dertlere bak.
Bence de sen o kıza odaklan ama bu kızı tamamıyla hayatında çıkar çünkü senin o kızla yapacağın her işe taş koyacaktır. Tanırım böylelerini ben ÇOK DİKKATLİ OL

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,169
İsim
Diyarhan
Sevgilin olduğunu söyle veya ilişki aramadığını bunları üniversitede düşündüğünü söyle. Bari kız da akıllanır üniye girmek için çalışır. Sana nerden baksan 2 3 yıl kazandırır.

QRuder

80+ Silver
Sınıfımda bir kız var. Eskiden aynı ortaokuldaydık yani tanıyorum. Ama pek samimiyetliğimiz yoktu. Lisede ise aynı sınıfa düştük. Kız bana çok ilgi göstermeye başladı aşk anlamında, o kız ile hiçbir şey geçmiyor aklımda ve geçmesini de istemem. Direkt o kız ile sevgili olunmaz onu söyleyeyim. Ama kız artık içinde neler düşünüyor bilmiyorum. Gerçekten çok yapıştı ve artık bunaldım. Sosyal medyadan falan her yerden yazıyor ben yazmasam bile. Bu kızı nasıl kırıcı olmadan hayatımdan uzaklaştırabilirim?
Ben erkeklerden hoşlanıyorum diyebilirsin :D

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Kanka sen onu da düşünme. Gerçekten çok boş bir şey sevgililik. Bu dediğimi çok iyi anlayacaksın zaten gelecek yaşamında.

TİTAN.

80+ Platinum
Sınıfımda bir kız var. Eskiden aynı ortaokuldaydık yani tanıyorum. Ama pek samimiyetliğimiz yoktu. Lisede ise aynı sınıfa düştük. Kız bana çok ilgi göstermeye başladı aşk anlamında, o kız ile hiçbir şey geçmiyor aklımda ve geçmesini de istemem. Direkt o kız ile sevgili olunmaz onu söyleyeyim. Ama kız artık içinde neler düşünüyor bilmiyorum. Gerçekten çok yapıştı ve artık bunaldım. Sosyal medyadan falan her yerden yazıyor ben yazmasam bile. Bu kızı nasıl kırıcı olmadan hayatımdan uzaklaştırabilirim?
Friend zone at kanka direk tek atarsın saplantı yaptıysa kırıcı ol sonu yok çünkü

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sen normal çevreni mümkün mertebe ihmal etme. O kız veya herhangi birine karşıda kırıcı olma veya kötü düşünme. Arkadaş ol geç.

Şimdi şöyle bir şey var. Bugün o kızın yüzüne bakmayacağı erkeklerin,"Kanka o kız kötü, o kız şöyle böyle" demelerine bakma. Fırsat geçse balıklama atlarlar. Sen kötü niyetli olmadığın ve herkese eşit zaman ayırdığın sürece arkadaşın olarak kalsın.
Hem bir insan kalbi kırmamış olursun hem çevren genişlemiş olur hem de kızı gerçekten tanımış olursun.

Madalyonun her zaman 2 yüzü vardır. Arkadaşınla olan konuşmalarından bahsetmişsin veya duyduklarından. Bakalım görünmeyen yüzde kızı nasıl deli ettiler veya oyuncak gibi oynadılar bilebilir miyiz? Belki ileride sana çok sağlam bir dost olacak. Belki çok iyi gözükenlere göre daha iyi bir arkadaş olacak.

Unutma, hayat çoğu zaman insanı yanıltır.

Son düzenleme:

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dikkat et anlatmalarını okuyarak düşündüm arkandan dümen çevirebilecek birine benziyor sen hayır dediğinde. Yani tamam diyip tamamen uzaklaşacak biri değil. Geçmişler olsun.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
her türlü kız kafasında bir şey kurup kendini üzecek uzatmadan kızla konuş duygularını belirt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,918
Üyeler
161,161
Son üye
Kayradecnn
Top Bottom