Neler Yeni

Sınıfımdaki kız benden hoşlanıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emir
Dost olarak görüyorum derse ondan 1 hafta uzaklaş o 1 hafta sonra sana geliyor kızlara ilgi göstermeyince her zaman onlar sana ilgi gösteriyor, o zaman da sen koşturuyorsun peşinden eğer sana karşılık vermezse başta koştur gitsin az da senin peşinde koşsunlar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özür dilerim ile olmuyor kanka bu işlerde sertifikalıyım
peki.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
9. sınıfım. Sınıfta Buse diye birisi var. Buse'den hoşlanıyorum. Buse geliyor kafasını koluma yaslıyor, telefonuma bakıyor (çaktırmadan değil, apaçık bakiyor), sonra benim sıramın yanından geçerken, benim kapüşonumu örtüyor, sonra geri açıyorum, o geri kapatıyor. Daha daha sonra sınıfta omegle girecegimde yine yanıma geliyor, kafasını koluma yaslıyor, o da benimle omegle giriyor.

Bir de dün 3 kişi doğruluk mu cesaret mi oynarken onun arkadaşlarından birisi anladı galiba mevzuyu. Sadece güzel olduğundan bahsetmiştim halbuki. Buse yoktu oyunda ama kulağına gitmiş olabilir diye gerilmedim değil.
Kız hakkımda ne düşünüyordur ya da benden hoşlanıyor mudur? Ne düşünüyorsunuz konu hakkında? 2 tane yakın arkadaşım biliyor Buseden hoşlandığımı.
Hoşlanıyor gibi duruyor ama belli olmaz, benimde sınıfımda bir kız arkadaşım var, yakın arkadaşız ama yanıma gelir sarılır, kafasını omzuma koyar, ellerimi tutar. Seni çok seviyorum falan der işte vs. Sevgili gibi davranıyoruz birbirimize ama arkadaşız ve öyle kalacağız, o yüzden kız herkese böyle yapıyorsa senden hoşlanmıyo olabilir.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Utanırım olm ben. Yapamam. Sohbet ederken de başlatamam ben hep sohbet ettiğim kişi başlatır.
Utanma olm utanırsan hiç bir şey yapamazsın

@joker♤'e bak sevdiği varmış senelerce beklemiş ee kız da seni seviyom dememiş.

Ama @Metshi ile ben öylemiyim o kızları tavlıyor kızlara yazıyor ben de de tam tersi oluyor o tavladıktan sonra teklif ediyor alıyor ben de süründürüyorum ben hainim.
Metshi adamdır

bwNN

80+ Silver
Utanırım olm ben. Yapamam. Sohbet ederken de başlatamam ben hep sohbet ettiğim kişi başlatır.
Aynısı bende vardı en sonunda gidip söylemiş tim her şey çok güzel gidiyordu ta ki ailesi izin vermeyene kadar. Ailesine bahsetmesin de bahsetme de yoksa benim gibi üzülürsün

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Neyse hadi adamlık yap da yaz bekliyoruz cevabını sakın da üzülme, kız işi kolay iş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emir
3 kız 3 erkek sinemaya gideceğiz haftaya. Bİraz içtikten sonra sarhoş taklidi yapıp ötmeye başlıcam. eğer olmazsa kusura bakma alkollüydüm diycem .Yer mi bu numarayı sizce kız?

Neyse hadi adamlık yap da yaz bekliyoruz cevabını sakın da üzülme, kız işi kolay iş.
Nası muhabbet başlatcam onu bilmiyom sorun orda.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
3 kız 3 erkek sinemaya gideceğiz haftaya. Bİraz içtikten sonra sarhoş taklidi yapıp ötmeye başlıcam. eğer olmazsa kusura bakma alkollüydüm diycem .Yer mi bu numarayı sizce kız?
Olm yazsana lan ne saçma şeyler üretiyorsun, git bak yaz. Zor bir şey değil lan sadece yazacaksın sonra kız da evet ya da hayır diyecek hayır derse 1 hafta bırakacaksın eşek gibi peşinde koşacak o kadar. O kadar kız bana yazdı, sırf takmadığım için, falan filan.

Sertifikalıyım diyorum inanmıyorlar

Sir @Besim Tibuk Ne yapacaz bu halka yahu

Nası muhabbet başlatcam onu bilmiyom sorun orda.
''Seni seviyorum.''
Bu kadarı kafi :d

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,956
İsim
Mert Can Ergün
1641673709123.png

@Ensar Bey kız biraz değişik tipti aynı mahalle ve aynı sınıfta okuduk

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emir
Utanma olm utanırsan hiç bir şey yapamazsın

@joker♤'e bak sevdiği varmış senelerce beklemiş ee kız da seni seviyom dememiş.

Ama @Metshi ile ben öylemiyim o kızları tavlıyor kızlara yazıyor ben de de tam tersi oluyor o tavladıktan sonra teklif ediyor alıyor ben de süründürüyorum ben hainim.
Metshi adamdır
Direk kıza seni seviyorum mu diycem?

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
İstersen @joker♤ bana seni seviyorum. Desin o kadar kız olduğu hal de ben jokere düşecek miyim düşmeyecek miyim?

Direk kıza seni seviyorum mu diycem?
Evet garip mi geldi?
Hiç değil.

Bak son son son yazmadan önce ki tavsiyem kız sana yazmaya başlarken normal de nasıl konuşuyorsan öyle konuş.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,956
İsim
Mert Can Ergün
İstersen @joker♤ bana seni seviyorum. Desin o kadar kız olduğu hal de ben jokere düşecek miyim düşmeyecek miyim?

Evet garip mi geldi?
Hiç değil.
direk demesin bi kenara çeksin yavaş yavaş anlatsın sonra ben seni arkadaş olarak görüyorum der

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emir

Evet garip mi geldi?
Hiç değil.

Bak son son son yazmadan önce ki tavsiyem kız sana yazmaya başlarken normal de nasıl konuşuyorsan öyle konuş.
Pazartesiyi bekliycem galiba.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
direk demesin bi kenara çeksin yavaş yavaş anlatsın sonra ben seni arkadaş olarak görüyorum der
Belgem var diyorum inanmıyolar

Pazartesiyi bekliycem galiba.
Düşünsene az sonra ona biri yazıyor :d
Sonra kız elden gidiyeah diyorlar ya o oluyor

Okul da söyleme ora da her şey farklı gelecek ve kız farklı cevap verecek.
Git yaz olm korkaklık yapma işte

@Emirhanişteyaw Yazıyor musun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler