Neler Yeni

Sınıfımdaki kız benden hoşlanıyor mu?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bana aynı şekilde davranan kaç tane kız arkadaşım var bilmiyorum. Herkesin arkadaşlık anlayışı farklı...

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emir
Belgem var diyorum inanmıyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşünsene az sonra ona biri yazıyor :d
Sonra kız elden gidiyeah diyorlar ya o oluyor

Okul da söyleme ora da her şey farklı gelecek ve kız farklı cevap verecek.
Git yaz olm korkaklık yapma işte

@Emirhanişteyaw Yazıyor musun?
Ne yazcağımı düşünüyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,131
İsim
.
9. sınıfım. Sınıfta Buse diye birisi var. Buse'den hoşlanıyorum. Buse geliyor kafasını koluma yaslıyor, telefonuma bakıyor (çaktırmadan değil, apaçık bakiyor), sonra benim sıramın yanından geçerken, benim kapüşonumu örtüyor, sonra geri açıyorum, o geri kapatıyor. Daha daha sonra sınıfta omegle girecegimde yine yanıma geliyor, kafasını koluma yaslıyor, o da benimle omegle giriyor.

Bir de dün 3 kişi doğruluk mu cesaret mi oynarken onun arkadaşlarından birisi anladı galiba mevzuyu. Sadece güzel olduğundan bahsetmiştim halbuki. Buse yoktu oyunda ama kulağına gitmiş olabilir diye gerilmedim değil.
Kız hakkımda ne düşünüyordur ya da benden hoşlanıyor mudur? Ne düşünüyorsunuz konu hakkında? 2 tane yakın arkadaşım biliyor Buseden hoşlandığımı.
Boş işler kovalama hocam.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,745
İsim
Kgn
Bence görmeden sil ikinci yazıyı saçma olmuş .d sana bir şey sorabilir miyim de söyle

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
9. sınıfım. Sınıfta Buse diye birisi var. Buse'den hoşlanıyorum. Buse geliyor kafasını koluma yaslıyor, telefonuma bakıyor (çaktırmadan değil, apaçık bakiyor), sonra benim sıramın yanından geçerken, benim kapüşonumu örtüyor, sonra geri açıyorum, o geri kapatıyor. Daha daha sonra sınıfta omegle girecegimde yine yanıma geliyor, kafasını koluma yaslıyor, o da benimle omegle giriyor.

Bir de dün 3 kişi doğruluk mu cesaret mi oynarken onun arkadaşlarından birisi anladı galiba mevzuyu. Sadece güzel olduğundan bahsetmiştim halbuki. Buse yoktu oyunda ama kulağına gitmiş olabilir diye gerilmedim değil.
Kız hakkımda ne düşünüyordur ya da benden hoşlanıyor mudur? Ne düşünüyorsunuz konu hakkında? 2 tane yakın arkadaşım biliyor Buseden hoşlandığımı.
isim niye veriyorsun ki ben bunu anlamıyorum.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Emirhan görmediyse mesajı yapıştır buradan seni seviyorumu yemin ederim çok iyi kombinasyon oldu gibime geldi bas lan

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Ne biliyim olm.
Maksat tepki ölçmek.

Nasıl yani
Yani kızın adını niye söylüyorsun adını söylemenin hiç bir manası yok belki kız görse rahatsız olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,864
Üyeler
164,738
Son üye
soloqqer
Top Bottom