Ne yazcağımı düşünüyorumBelgem var diyorum inanmıyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düşünsene az sonra ona biri yazıyor :d
Sonra kız elden gidiyeah diyorlar ya o oluyor
Okul da söyleme ora da her şey farklı gelecek ve kız farklı cevap verecek.
Git yaz olm korkaklık yapma işte
@Emirhanişteyaw Yazıyor musun?
Boş işler kovalama hocam.9. sınıfım. Sınıfta Buse diye birisi var. Buse'den hoşlanıyorum. Buse geliyor kafasını koluma yaslıyor, telefonuma bakıyor (çaktırmadan değil, apaçık bakiyor), sonra benim sıramın yanından geçerken, benim kapüşonumu örtüyor, sonra geri açıyorum, o geri kapatıyor. Daha daha sonra sınıfta omegle girecegimde yine yanıma geliyor, kafasını koluma yaslıyor, o da benimle omegle giriyor.
Bir de dün 3 kişi doğruluk mu cesaret mi oynarken onun arkadaşlarından birisi anladı galiba mevzuyu. Sadece güzel olduğundan bahsetmiştim halbuki. Buse yoktu oyunda ama kulağına gitmiş olabilir diye gerilmedim değil.
Kız hakkımda ne düşünüyordur ya da benden hoşlanıyor mudur? Ne düşünüyorsunuz konu hakkında? 2 tane yakın arkadaşım biliyor Buseden hoşlandığımı.
Söyledim ya işteNe yazcağımı düşünüyorum
Söyledim ya işte
Seni seviyorum.
yahut
Seni seviyorum Buse
Sat.Sir @Besim Tibuk Ne yapacaz bu halka yahu
@Besim Tibuk Tavlayamadı sanırım ama yazarsa tavlayabilirim Sir ne düşünüyorsunuz?Alıntıyı görüntülemax bu kdr oluyor
Dur elleme :dBence görmeden sil ikinci yazıyı saçma olmuş .d sana bir şey sorabilir miyim de söyle
isim niye veriyorsun ki ben bunu anlamıyorum.9. sınıfım. Sınıfta Buse diye birisi var. Buse'den hoşlanıyorum. Buse geliyor kafasını koluma yaslıyor, telefonuma bakıyor (çaktırmadan değil, apaçık bakiyor), sonra benim sıramın yanından geçerken, benim kapüşonumu örtüyor, sonra geri açıyorum, o geri kapatıyor. Daha daha sonra sınıfta omegle girecegimde yine yanıma geliyor, kafasını koluma yaslıyor, o da benimle omegle giriyor.
Bir de dün 3 kişi doğruluk mu cesaret mi oynarken onun arkadaşlarından birisi anladı galiba mevzuyu. Sadece güzel olduğundan bahsetmiştim halbuki. Buse yoktu oyunda ama kulağına gitmiş olabilir diye gerilmedim değil.
Kız hakkımda ne düşünüyordur ya da benden hoşlanıyor mudur? Ne düşünüyorsunuz konu hakkında? 2 tane yakın arkadaşım biliyor Buseden hoşlandığımı.
Ne biliyim olm.Bence görmeden sil ikinci yazıyı saçma olmuş .d sana bir şey sorabilir miyim de söyle
Nasıl yaniisim niye veriyorsun ki ben bunu anlamıyorum.
Yani kızın adını niye söylüyorsun adını söylemenin hiç bir manası yok belki kız görse rahatsız olabilir.Ne biliyim olm.
Maksat tepki ölçmek.
Nasıl yani