Sınıftan Bir Kişi Yaptığım Karışımı İçmiş! Ölmez Değil mi?

Arkadaşlar öylesine bir karışım sallamıştım sınıftan bir kız içmiş bir şey olur mu?
Aşağıya ss lerim bırakıyorum (malzemeleri yazan benim)
(Konu Troll Değildir)
AYN kardeşim deterjanlı karışım büro aç kapıyı

• Hahaha
Reaksiyonlar: akan
Benim ne suçum var aklı olan bunu içmez.
Yaşınızdan dolayı ilgi çekme merakınız aşırı fazla o yüzden oda içmiş olabilir yani anladınmı. Senin böyle bi şaka yapman bile problem. Bu arada yanlış biliyorsam düzeltin ama seni şikayet etseler haksız çıkarsın diye biliyorum.

Allah rahmet eylesin reis.

Arkadaşlar öylesine bir karışım sallamıştım sınıftan bir kız içmiş bir şey olur mu?
Aşağıya ss lerim bırakıyorum (malzemeleri yazan benim)
(Konu Troll Değildir)
olum bunu sen atmamışsın ki sen atsan belli olurdu sen bizimi kekliyirsin

Onu içen kız ölsün zaten bırak hatta domestos var ise verebilirsin.

Bu kadar salaksa bırak ölsün. Büyük ihtimalle ölmez, kalıcı bir hasar bırakır %20 ölüm riski var.

Lna olm hadi sen yaptın
kız niye içiyo
allahım oooğff
Bende böyle bir olay neden yaşandı bilmyorum sınıf grubunda çok yazı yazan biri değilim bip bip bip mesajlar geliyordu işte baktım yok ben kahvenin yanında nar ekşisi içtim yok falan filsn işte bende uydurdum Bir şeyler bunu kimse içemez deyip noktayı koydum akşam üstü bir kız gruba resim atıyor umut bak senin karışımı yaptım diye içindeki çiğ yumurta ve deterjan belli oluyor belli ki yapmış ardından 24 saniyelik içme videosu attı gruba bardağı fondip yapıyordu olay bundan ibaret.

hastaneye götürmezsen artık ahirette görüşürsünüz belki ölme ihtimalı yükse değilde kalıcı hasar bırakabilir

yoksa karışımın sahibi senmisin ?
what abartma dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende böyle bir olay neden yaşandı bilmyorum sınıf grubunda çok yazı yazan biri değilim bip bip bip mesajlar geliyordu işte baktım yok ben kahvenin yanında nar ekşisi içtim yok falan filsn işte bende uydurdum Bir şeyler bunu kimse içemez deyip noktayı koydum akşam üstü bir kız gruba resim atıyor umut bak senin karışımı yaptım diye içindeki çiğ yumurta ve deterjan belli oluyor belli ki yapmış ardından 24 saniyelik içme videosu attı gruba bardağı fondip yapıyordu olay bundan ibaret.
bence sizi kekliyor kimse o kadar 3 harfli olamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,167
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant
Geri