Sınırsız bütçeyle telefon önerisi

S26 serisi kasımda piyasada olabilir. Acil değilse idareten bir cihaz alıp S26 serisi beklenebilir.
1748537126839.webp

bilgi içerden mi hocam?
hep ocak şubat aylarında çıkan telefonlar bir anda kasımda mı çıkacak?

Bütçem var para sıkıntım yok ben f/p cihaz istiyorum beni 7 yıl götürsün rahat ediyim o telefonla kafasındayım kamerası da güzel olursa iyi olur ve sosyal medyada çok gezerim.
Şu an kafamda s25 ultra var
Not:Apple ürün istemiyorum
Oneplus 13

Bütçem var para sıkıntım yok ben f/p cihaz istiyorum beni 7 yıl götürsün rahat ediyim o telefonla kafasındayım kamerası da güzel olursa iyi olur ve sosyal medyada çok gezerim.
apple istesen bile s25ultra

s25u

Şu an piyasadaki en fp amiral gemisi magic 7pro. Katlanır istersen de magic v3. Yapay zeka hevesin varsa s25 ultra. Kamera öncelikliyse vivo x200pro. En optimali olsun dersen one plus 13

Daha iyi Cinli telefonlar var hocam. Ayrica iPhone 16 Pro kamerada her turlu daha iyi S25 ultraya kiyasla.
çinli telefonların malzeme kalitesini beğenmiyorum kalitesiz demiyorum bakın ama samsunga gore kotu bence applede mahremıyet sıkıntı ondan samsung

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,166
Üyeler
174,993
Son üye
qrmaktss
Geri