fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 769
S26 serisi kasımda piyasada olabilir. Acil değilse idareten bir cihaz alıp S26 serisi beklenebilir.
S26 serisi kasımda piyasada olabilir. Acil değilse idareten bir cihaz alıp S26 serisi beklenebilir.
Oneplus 13Bütçem var para sıkıntım yok ben f/p cihaz istiyorum beni 7 yıl götürsün rahat ediyim o telefonla kafasındayım kamerası da güzel olursa iyi olur ve sosyal medyada çok gezerim.
Şu an kafamda s25 ultra var
Not:Apple ürün istemiyorum
Kamerasi kotu hocam. Duz S25'den bile kotu.Oneplus 13
apple istesen bile s25ultraBütçem var para sıkıntım yok ben f/p cihaz istiyorum beni 7 yıl götürsün rahat ediyim o telefonla kafasındayım kamerası da güzel olursa iyi olur ve sosyal medyada çok gezerim.
Hicbir acidan iyi degil hocam S25 serisi. Neden oyle bir sart koydunuz kafaniza gore?apple istesen bile s25ultra
s25uBütçem var para sıkıntım yok ben f/p cihaz istiyorum beni 7 yıl götürsün rahat ediyim o telefonla kafasındayım kamerası da güzel olursa iyi olur ve sosyal medyada çok gezerim.
FE serisi ile karıştırmışım özür dilerim. O zaman S25U alınır.Alıntıyı görüntüle
bilgi içerden mi hocam?
hep ocak şubat aylarında çıkan telefonlar bir anda kasımda mı çıkacak?
Şu an piyasadaki en fp amiral gemisi magic 7pro. Katlanır istersen de magic v3. Yapay zeka hevesin varsa s25 ultra. Kamera öncelikliyse vivo x200pro. En optimali olsun dersen one plus 13Bütçem var para sıkıntım yok ben f/p cihaz istiyorum beni 7 yıl götürsün rahat ediyim o telefonla kafasındayım kamerası da güzel olursa iyi olur ve sosyal medyada çok gezerim.
kamerasında gece görüşü 24 ultrada daha iyi onun dışında neyikötü hocamHicbir acidan iyi degil hocam S25 serisi. Neden oyle bir sart koydunuz kafaniza gore?
Daha iyi Cinli telefonlar var hocam. Ayrica iPhone 16 Pro kamerada her turlu daha iyi S25 ultraya kiyasla.kamerasında gece görüşü 24 ultrada daha iyi onun dışında neyikötü hocam
çinli telefonların malzeme kalitesini beğenmiyorum kalitesiz demiyorum bakın ama samsunga gore kotu bence applede mahremıyet sıkıntı ondan samsungDaha iyi Cinli telefonlar var hocam. Ayrica iPhone 16 Pro kamerada her turlu daha iyi S25 ultraya kiyasla.