cihanata61
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
arkadaşlar biliyorsunuz ki ülkemizde 2 çeşit aşı var sizce hangisi tercihiniz olurdu ??
Ülkemizde şuan sinovac yok varsa da randevusu alınmıyor tek biontech alabiliyorsun biontech koruyuculuğu daha fazla olduğu ve daha fazla ülkenin onay verdiği biliniyor ama yan etkiside sinovac a göre daha fazla.arkadaşlar biliyorsunuz ki ülkemizde 2 çeşit aşı var sizce hangisi tercihiniz olurdu ??
ben istanbuldayım şu an heryerde bulunuyor burada sınavaç daha bugun vuruldu bir tanıdığımÜlkemizde şuan sinovac yok varsa da randevusu alınmıyor tek biontech alabiliyorsun biontech koruyuculuğu daha fazla olduğu ve daha fazla ülkenin onay verdiği biliniyor ama yan etkiside sinovac a göre daha fazla.
Bende İstanbuldayım. Şu iki haftada yaklaşık 30-40 tane akrabam aşı oldu. Hepsi biontech.ben istanbuldayım şu an heryerde bulunuyor burada sınavaç daha bugun vuruldu bir tanıdığım
biontech yan etki yapıyorlar deniliyor sizce ??Bende İstanbuldayım. Şu iki haftada yaklaşık 30-40 tane akrabam aşı oldu. Hepsi biontech.
Ben kendi çevremden ağrı haricinde bir yan etki göremedim daha.biontech yan etki yapıyorlar deniliyor sizce ??
Hah.Yerli aşı.