Neler Yeni

Siparis ettigim Bilgisayirin iyi olup olmadigini ogrenmek istiyorum.

IceWizard

80+
😂 seni çok Anlıyorum.
Senin dediğin gibi olmaz inşallah, yani durumum kötü olmaz.
Amerikada yaşıyorum o yüzden biraz rahat konuşabiliyorum.
en fazla 2-4 haftaçalışmamın sonucunda elde ettiğim para.
Sizi anlıyorum, tabi ki de inşallah olmaz, ben sadece söylüyorum, ben de geçen senenin Kasım ayında Türkiye'den ingiltereye taşındım, burda da dediğiniz gibi 2-3 haftalık çalışma parası, sadece hayatın ne getireceği belli olmuyor, ondan söyledim :) Örneğin koronavirüs, bi anda piyasayı kitledi, pek çok şirket battı, hayatın ne getirdiği gerçekten belli olmuyor :)

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Sizi anlıyorum, tabi ki de inşallah olmaz, ben sadece söylüyorum, ben de geçen senenin Kasım ayında Türkiye'den ingiltereye taşındım, burda da dediğiniz gibi 2-3 haftalık çalışma parası, sadece hayatın ne getireceği belli olmuyor, ondan söyledim :) Örneğin koronavirüs, bi anda piyasayı kitledi, pek çok şirket battı, hayatın ne getirdiği gerçekten belli olmuyor :)
Hocam ingiltere nasıl? Ben de orada okuyup, çalışmaya gitmek istiyorum. İmkanlar müsait mi? Aynı anda çalışıp okunabilir mi?

Seyid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Seyid
Katılıyorum sana🙏

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
2 sinide değiştiririm o zaman, olmaz mı?
Olur, neden olmasın? Ancak bu da sadece fazladan masraf demek. O yapacağınız masrafı şimdiden yapıp hem daha güçlü, hem de geleceğe daha dönük bir sistem alabilirsiniz.

Seyid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Seyid
Olur, neden olmasın? Ancak bu da sadece fazladan masraf demek. O yapacağınız masrafı şimdiden yapıp hem daha güçlü, hem de geleceğe daha dönük bir sistem alabilirsiniz.
Değiştiremem ki, sipariş verdim çünkü. O yüzden fikirlerinizi soruyorum.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Değiştiremem ki, sipariş verdim çünkü. O yüzden fikirlerinizi soruyorum.
İşte, 250 dolar gidecek diyorsunuz ya. Eğer sistemi upgrade etmek isterseniz ileride sizden o 250 dolar fazlasıyla çıkacak.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Bu bilgisayar’ı aldım diyelim,

GTA, Truck Simulator video editleme yada en önemlisi PUBG oynarken herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Hayır yaşamazsınız. Fakat önerdiğim sistemle editlediğiniz videoları çok daha rahat ve hızlı bir şekilde render alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,036,403
Üyeler
164,308
Son üye
MalumKranus
Top Bottom