Siparişim Gümrük de Kalırmı

aliexpres den kolye ve bileklik aldım vebunu alırken yd alış verış sınırnı unuttum vergi kargo dahil 210 tl tuttu

210 tuttuysa sıkıntı yok 2100 tuttuysa sıkıntı 900 lirayı aşmaman gerekiyor limit 20 euroydu sanırım 30da olabilir hatırlamıyorum

aliexpres den kolye ve bileklik aldım vebunu alırken yd alış verış sınırnı unuttum vergi kargo dahil 210 tl tuttu

Bu tarz şeyler aslında hoşuma gidiyor ama bunun için fiziğim çok zayıf bileklerime bunu taksam 3 kişi daha elini sokar.

knk 30 euro limit her sey dahil 210sa sikinti yok
210 tuttuysa sıkıntı yok 2100 tuttuysa sıkıntı 900 lirayı aşmaman gerekiyor limit 20 euroydu sanırım 30da olabilir hatırlamıyorum
sorun olmaz 30 euroydu galiba sınır
Limit 30muş 1350 ₺ geçme yeter
eyw arkadaşlar teşekkr ederim peki bazı ürünler limiti geçmese bile gümrükte kalıyor kolyede oyle bişey yaşamam deme

Bu tarz şeyler aslında hoşuma gidiyor ama bunun için fiziğim çok zayıf bileklerime bunu taksam 3 kişi daha elini sokar.
dostum hiç farktmez sen seviyorsan boyle şeyleri al ben tr de gördüm baktım yd dan sipariş ettim bol gelceğinide düşünmüyorum istersen ürün gelince konuya ekleyebilirim fotorafını vs
1753087639455.webp
bir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok knk rahat ol
teşekkür ederim yardımcı olduğun için

Geri