Neler Yeni

Şirketimiz için web sitemizi düzenliyoruz, düşünceleriniz nedir?

demirq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Nuh Demir
Sayfanız güzel fakat öncelikle tasarim odaklı önerilerim ve eksik gördüğüm şeyleri belirtmem daha iyi olacak.
1- Web sayfalarında ilk hata sayfanın arkaplanı #fff #0000 tonlarında olması bu zorunluluğunuz yok kendinize özgü bir renk paleti oluşturup o renkler üzerinden hep logoyu hemde sayfanızı daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz bence. Renk paletleri oluşturabileceğiniz birçok ücretsiz site var ayrıca.

2-Font seçimi gerçekten önemli. Benim gibi tasarıma yönelik çalışan birisi için fontların okunabilirliğinden ziyade ekstra baktığım şeyler harf aralığı fotoğraftaki yazının renklere göre opaklığı ve konumu fontun kalınlığı ve tipi onun dışında haliyle farklı fontlar kullanıldıysa uyumluluğu nedir bunlara baktım açıkçası.

3- Sayfa SEO açısından iyi mi bilemiyorum. sayfanın SEO uyumluluğu üzerinde durduysanız çok iyi olur.

4-Bu arada şu fotoğraflardaki yazı fontlarınız çok büyük küçültün lütfen. Elimdeki cihaz Samsung A21s modeli ben mobilde açtığımda iyi bir görüntü olmadı açıkçası. İyi çalışmalar şimdiden elinize sağlık.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
Elinize sağlık ancak gözüme takılan bi kaç kusur var

fontların hiç biri diğeri ile aynı değil. Güzel bi markalaşma istiyorsanız kesinlikle ennnnn fazla 2 taş çatlasın 3 font kullanmalısınız.
bu tarz sitelerde poppins ve helveticayı çok yakıştırıyorum ben bu fontlar direkt family olarak geldiği için bütün ihtiyaçlarınızı karşılar.

Banner ve sliderlar çok sade; daha renkli baktığın zaman sipariş verdirecek bi tasarım eklenebilir.

ayrıca siteden bağımsız olaraktan logonuz tasarım ilkelerine uymuyor maskot tarzı logolar dışında bir markanın fontta olduğu gibi en fazla 2 veya 3 rengi olması neredeyse zorunludur çünkü firma imajını bozmamak ve akılda kalıcılığı arttırmak adına bu önemlidir, ek olarak siyah & beyaz ve küçük baskılarda sorun yaşamazsınız.

Logo ve banner, slider tasarımlarınızı düzenlettirmek isterseniz portfolyoma bakabilirsiniz

dilerseniz özeldende numaramı verebilirim, hayırlı işler
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyat olmasına gerek yok her şirket fiyatlandırma eklemek zorunda değil. Siteler showcase olarakta kullanılabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Buğra Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sayfanız güzel fakat öncelikle tasarim odaklı önerilerim ve eksik gördüğüm şeyleri belirtmem daha iyi olacak.
1- Web sayfalarında ilk hata sayfanın arkaplanı #fff #0000 tonlarında olması bu zorunluluğunuz yok kendinize özgü bir renk paleti oluşturup o renkler üzerinden hep logoyu hemde sayfanızı daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz bence. Renk paletleri oluşturabileceğiniz birçok ücretsiz site var ayrıca.

2-Font seçimi gerçekten önemli. Benim gibi tasarıma yönelik çalışan birisi için fontların okunabilirliğinden ziyade ekstra baktığım şeyler harf aralığı fotoğraftaki yazının renklere göre opaklığı ve konumu fontun kalınlığı ve tipi onun dışında haliyle farklı fontlar kullanıldıysa uyumluluğu nedir bunlara baktım açıkçası.

3- Sayfa SEO açısından iyi mi bilemiyorum. sayfanın SEO uyumluluğu üzerinde durduysanız çok iyi olur.

4-Bu arada şu fotoğraflardaki yazı fontlarınız çok büyük küçültün lütfen. Elimdeki cihaz Samsung A21s modeli ben mobilde açtığımda iyi bir görüntü olmadı açıkçası. İyi çalışmalar şimdiden elinize sağlık.
Selamlar düşüncelerin için teşekkürler, mobil için tasarıma hiç bakmadım daha. Şu an sadece masaüstü şablonuyla ilgileniyoruz. Yalnız, yazı fontu önerin varsa çok sevinirim. Bir türlü uyduramadım..

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Buğra Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

dostum şimdi bir kontrol edebilir misin rica etsem, renk paletini kendimize göre ayarladık.
menüleri değiştirdik.
sayfa içeriklerinde görünen görüntülerin görünüşlerini değiştirdik..

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
Furkan Görür
arka planı kahverengi veya şomine-barbekü rengi yaparsanız daha hoş durur. Mor çok sırıtıyor. onun dışında iyi

demirq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Nuh Demir
dostum şimdi bir kontrol edebilir misin rica etsem, renk paletini kendimize göre ayarladık.
menüleri değiştirdik.
sayfa içeriklerinde görünen görüntülerin görünüşlerini değiştirdik..
Fotoğraflarla benzer bir renk seçimi yapabilirsiniz aslında hatta ilerleyen site projelerinizde daha hızlı sonuç alabilmeniz için renk teorisi hakkında biraz bakınıp göz gezdirmenizi öneririm. Bunların dışında site gayet hoş durmuş ellerinize sağlık. Çokta test etmeye vakit bulamadım fakat optimizasyon konusunda bir sorun gözüme çarpmadı.

lyoko

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
SY
Elinize sağlık hocam. Biraz renk paletiyle oynayabilirsiniz gibi geldi bana. Ama gayet güzel site olmuş.

Top Bottom