SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
Kanka bu daha çok yatakta olmuş gibiDoktora git falan demeyin .Önceden yokdu fitness a gittikten sonra olmaya başlamış banyoya girdim ve orada gördum . Fitness a giden arkadaşlar sizde de oluyormuydu ?
He anladim abim de öyle dediydiYara değil bu ani kilo almalarda oluşan çatlak bi sıkıntı olmaz.
Yesbadiyiciz galiba
İnşallah hocam Basssmaya devamyazmışsın zaten fitnessle alakalı bir durum devam edersen omuzlarında da olacak büyüyorsun
Gereksiz fazla ağırlıkla zorlamışsın kendini.Doktora git falan demeyin .Önceden yokdu fitness a gittikten sonra olmaya başlamış banyoya girdim ve orada gördum . Fitness a giden arkadaşlar sizde de oluyormuydu ?
Kanka bana göre güzel bir şey deri çatlağı bu büyüdüğün anlamına geliyo gelişiyosun yani.1 2 aya beyazlar ten rengine dönerDoktora git falan demeyin .Önceden yokdu fitness a gittikten sonra olmaya başlamış banyoya girdim ve orada gördum . Fitness a giden arkadaşlar sizde de oluyormuydu ?
Fotoyu cekinirken dik durmadiydim şimdi dik durup çekindim su anda düzgün duruyor.Aynen onlar çatlak, hızlı kilo alıp verenlerde olur genelde ama bodycilerde de oluyormuş demek ki.
Bir de fotoğrafı dik durup çektirdiysen "skolyoz" (omurganın S şeklinde benzemesi) var olabilir sende.