Sistem 6400mhz de çalışmıyor yardım

hocam sana basit bir şey soracağım. yakın zamanda hiç bios update yaptın mı?

hocam sana basit bir şey soracağım. yakın zamanda hiç bios update yaptın mı?
Hocam tüm parcalari yeni aldim hepsi 0 anakart zaten kendi geldigi biosta daha guncel biosta yokmus bildigim kadariyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tüm parcalari yeni aldim hepsi 0 anakart zaten kendi geldigi biosta daha guncel biosta yokmus bildigim kadariyla
Yani belki vardir chat gpt senin bios guncel dedi ama bilmiyorum

6000 MHz yaparak kullanabilirsin.

Windows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?

daha üç gün önce çıkmış yeni bios nerden baktın sen?

daha üç gün önce çıkmış yeni bios nerden baktın sen?
Hocam chatgpt arkadasimiz oyle soyledi ama bios guncellemesi varsa hemen yapayim ise yararmi? 6400 mhzde calistirabilirmiyim guncelleme yaparsam?

Windows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
Sirketteyim hocam eve gecince atayim

6000 MHz yaparak kullanabilirsin.
Hocam nasil yapacsgimdan bahsettiler ama korkuyorum yaw valla yanlis yapmaktan

Hocam size şey soracagim bu durum neden oluyor acaba neden 6400 mhzde calistiramiyorum kisaca aciklarmisiniz?

Ayni soruyu sizede sormak istiyorum bu durum neden oluyor neden 6400 mhz aldigim rami 6400 de kullanamiyorum
Sebeb işlemcideki bellek kontrolcü yüzünden 6400 için flck 2133 gerekiyor bunuda her işlemci kaldıramıyor şanslıysan yapabiliyosun
manuel olarak flck 2000 mhz 6000 vermen direk sıkıntısız acabilmen demek daha üstünü daha fazla voltajlarla deneyerek bulabilirsin

Atılan video ile yapabilirsiniz olmuyor ise direk expo açıp 6000 mhz de muhtemelen sorunsuz çalışır.

Atılan video ile yapabilirsiniz olmuyor ise direk expo açıp 6000 mhz de muhtemelen sorunsuz çalışır.
Expo actigimda sorun yasiyorum kullanamiyorum pc acilmiyor daha dogruus kullanabiliyorum ama pcyi kapatip actigimda acilmiyor

Expo açıp 6400 değil 6000 seçerek deneyin hocam olmaz ise atılan video serisi var onu izleyerek yapabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,869
Üyeler
184,242
Son üye
mamiboo
Geri