Hocam tüm parcalari yeni aldim hepsi 0 anakart zaten kendi geldigi biosta daha guncel biosta yokmus bildigim kadariylahocam sana basit bir şey soracağım. yakın zamanda hiç bios update yaptın mı?
Yani belki vardir chat gpt senin bios guncel dedi ama bilmiyorumHocam tüm parcalari yeni aldim hepsi 0 anakart zaten kendi geldigi biosta daha guncel biosta yokmus bildigim kadariyla
Windows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?Hocam tüm parcalari yeni aldim hepsi 0 anakart zaten kendi geldigi biosta daha guncel biosta yokmus bildigim kadariyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani belki vardir chat gpt senin bios guncel dedi ama bilmiyorum
daha üç gün önce çıkmış yeni bios nerden baktın sen?Hocam tüm parcalari yeni aldim hepsi 0 anakart zaten kendi geldigi biosta daha guncel biosta yokmus bildigim kadariyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani belki vardir chat gpt senin bios guncel dedi ama bilmiyorum
Hocam chatgpt arkadasimiz oyle soyledi ama bios guncellemesi varsa hemen yapayim ise yararmi? 6400 mhzde calistirabilirmiyim guncelleme yaparsam?daha üç gün önce çıkmış yeni bios nerden baktın sen?
Sirketteyim hocam eve gecince atayimWindows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
Hocam nasil yapacsgimdan bahsettiler ama korkuyorum yaw valla yanlis yapmaktan6000 MHz yaparak kullanabilirsin.
eve gidince hemen yukleyecegim ama yaptiktan sonra 6400mhzde kullanabilecekmiykm acaba?daha üç gün önce çıkmış yeni bios nerden baktın sen?
Sebeb işlemcideki bellek kontrolcü yüzünden 6400 için flck 2133 gerekiyor bunuda her işlemci kaldıramıyor şanslıysan yapabiliyosunHocam size şey soracagim bu durum neden oluyor acaba neden 6400 mhzde calistiramiyorum kisaca aciklarmisiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayni soruyu sizede sormak istiyorum bu durum neden oluyor neden 6400 mhz aldigim rami 6400 de kullanamiyorum
Expo actigimda sorun yasiyorum kullanamiyorum pc acilmiyor daha dogruus kullanabiliyorum ama pcyi kapatip actigimda acilmiyorAtılan video ile yapabilirsiniz olmuyor ise direk expo açıp 6000 mhz de muhtemelen sorunsuz çalışır.
Onu Nasil yapacağızExpo açıp 6400 değil 6000 seçerek deneyin hocam olmaz ise atılan video serisi var onu izleyerek yapabilirsiniz.