Neler Yeni

Çözüldü✓ SİSTEM AÇILMIYOR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Arkadaşlar selamın aleyküm sistemi yeni topladım bios güncelledim ama böyle bir hata alıyorum. Kule tipi soğutma soketini mi yanlış yere taktım acaba? Fanların hepsi çalışıyor bir sıkıntı yok. Diğer bilgisayardan Windows kurulu SSD Yi direkt buna taktım o yüzden yapabilir mi?

Ekler

• IMG20240104001019.jpg
    IMG20240104001019.jpg
    2.4 MB · Hit: 60
  • IMG20240104001304.jpg
    IMG20240104001304.jpg
    2.7 MB · Hit: 51
  • IMG20240104001019.jpg
    IMG20240104001019.jpg
    2.4 MB · Hit: 48

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,957
İsim
Emre Zengin
Arkadaşlar selamın aleyküm sistemi yeni topladım bios güncelledim ama böyle bir hata alıyorum. Kule tipi soğutma soketini mi yanlış yere taktım acaba? Fanların hepsi çalışıyor bir sıkıntı yok. Diğer bilgisayardan Windows kurulu SSD Yi direkt buna taktım o yüzden yapabilir mi?
Hocam onun altındaki 4 pinli yere CPU FAN'ı takıcaksın.

Ekler

• IMG20240104001304.jpg
    IMG20240104001304.jpg
    2 MB · Hit: 36

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
1704316950780.png
işlemci fanında bir problem var

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam onun altındaki 4 pinli yere CPU FAN'ı takıcaksın.
Üst taraftaki de çentik var diye ona taktım bi altı olacaktı değil mi? Üst taraf sıvı soğutma pompası için anladığım kadarıyla. Biostan manual boot edince açılıyor. Şimdi şöyle bir sorun var ethernet kablosu takılı olmasına rağmen internete bağlanmıyor. İnternette de herhangi bir sorun yok. Anakartta wifi özelliği var ama onunla nasıl bağlanacağımı bilmiyorum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,957
İsim
Emre Zengin
Üst taraftaki de çentik var diye ona taktım bi altı olacaktı değil mi? Üst taraf sıvı soğutma pompası için anladığım kadarıyla. Biostan manual boot edince açılıyor. Şimdi şöyle bir sorun var ethernet kablosu takılı olmasına rağmen internete bağlanmıyor. İnternette de herhangi bir sorun yok. Anakartta wifi özelliği var ama onunla nasıl bağlanacağımı bilmiyorum
Aynen üst taraftaki sıvı soğutma pompası için. Ethernet kablosunu taktığın zaman kasanın arkasındaki ethernet portunun ışığı yanıyor mu?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Aynen üst taraftaki sıvı soğutma pompası için. Ethernet kablosunu taktığın zaman kasanın arkasındaki ethernet portunun ışığı yanıyor mu?
Evet şu an yeşil yanıyor onda bir sıkıntı yok. Bunun için de ayrı bir driver mi gerekli yine USB ye indirip kuracağım?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,957
İsim
Emre Zengin

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Fan olayını çözdük tam dediğin gibi şimdi direkt açılıyor. Şu dediğine bakacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi de SSD Yi görüp boot etmiyor bios ekranında kalıyorum ne alakaysa

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,957
İsim
Emre Zengin
Fan olayını çözdük tam dediğin gibi şimdi direkt açılıyor. Şu dediğine bakacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi de SSD Yi görüp boot etmiyor bios ekranında kalıyorum ne alakaysa
İşletim sistemi sorun çıkarmış olabilir. Elinde Windows format belleği varsa format at.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
İşletim sistemi sorun çıkarmış olabilir. Elinde Windows format belleği varsa format at.
Eski bilgisayardan indirip yapmaya çalıştım ama indirmedi hata veriyor. Fan soketiyle bir alakası yoktur değil mi tamamen denk geliyor... Nefret ediyorum yeni PC nin şu işlerinden yav

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,957
İsim
Emre Zengin
Eski bilgisayardan indirip yapmaya çalıştım ama indirmedi hata veriyor. Fan soketiyle bir alakası yoktur değil mi tamamen denk geliyor... Nefret ediyorum yeni PC nin şu işlerinden yav
Yok onla alakalı değildir. Çok büyük ihtimalle işletim sistemi kaynaklı. İstersen sana Windows 11 23H2'yi Google Drive ile Upload edip linkini atayım. Eski PC'ye indirip RUFUS ile yazdırırsın.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Yok onla alakalı değildir. Çok büyük ihtimalle işletim sistemi kaynaklı. İstersen sana Windows 11 23H2'yi Google Drive ile Upload edip linkini atayım. Eski PC'ye indirip RUFUS ile yazdırırsın.
Ben oyun oynayacağım için Windows 10 düşünüyordum aslında. Boşverin uğraşmayon yarın işyerinde ayarlarım ben zaten saat geç oldu. İndirdiğim oyunlar gitmesin istemştim ama sağlıklı çalışmayacağını da biliyordum...

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,957
İsim
Emre Zengin
Ben oyun oynayacağım için Windows 10 düşünüyordum aslında. Boşverin uğraşmayon yarın işyerinde ayarlarım ben zaten saat geç oldu. İndirdiğim oyunlar gitmesin istemştim ama sağlıklı çalışmayacağını da biliyordum...
Bu sisteme Windows 11 Pro kur hocam.

Top Bottom