utq35
80+
- Reaksiyon skoru
- 149
ileride ekstra m2 veya ekstra ram takmayacaksan ya da işlemci olarak am5 bir işlemciye geçmeyecek isen gayet alınabilir bir anakarta520 anakart nasıl sence
ileride ekstra m2 veya ekstra ram takmayacaksan ya da işlemci olarak am5 bir işlemciye geçmeyecek isen gayet alınabilir bir anakarta520 anakart nasıl sence
kankam bak. anakart şuan senin için çok ifade etmez. ilerde de değiştirirsen cillop gibi kasa olur. 5600 ve thermaltake yap ve vatan şartsa al.a520 anakart nasıl sence
Vatan için uygun psu değişİşlemci 5 5600AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - ASUS A520M-A PRO - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - ASUS A520M-A PRO - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ssd crucıal 1tb
Kasa power boost 650w
Anakarttan emin değilim lütfen sistem hakkında görüşlerinizi yazın yardımcı olun
m2 ne oluyorileride ekstra m2 veya ekstra ram takmayacaksan ya da işlemci olarak am5 bir işlemciye geçmeyecek isen gayet alınabilir bir anakart
thermalteke iyi midirVatan için uygun psu değiş
bütçem 21k ya çıkar fiziki şubede a520 yerine b550 verir mi sorucamkankam bak. anakart şuan senin için çok ifade etmez. ilerde de değiştirirsen cillop gibi kasa olur. 5600 ve thermaltake yap ve vatan şartsa al.
Thermaltake iyidir. Psu kesin değiş Power Boost'a güvenme sistemine yazık olur sonram2 ne oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
thermalteke iyi midir
bütçem 21k ya çıkar fiziki şubede a520 yerine b550 verir mi sorucam
m2 ssd sata ssd lerin daha yeni versiyonudur daha fazla okuma yazma hızı verirler ayrıca 21kya kadar çıkabiliyorsanız ben olsam gamegarajdaki 4060lı sistemi alırdım geçerdimm2 ne oluyor
thermalteke iyi midir
bütçem 21k ya çıkar fiziki şubede a520 yerine b550 verir mi sorucam
dediğim gibi gamegaraja güvenemiyorumm2 ssd sata ssd lerin daha yeni versiyonudur daha fazla okuma yazma hızı verirler ayrıca 21kya kadar çıkabiliyorsanız ben olsam gamegarajdaki 4060lı sistemi alırdım geçerdim
b550 ile değiştirmek mantıklı mıkankam bak. anakart şuan senin için çok ifade etmez. ilerde de değiştirirsen cillop gibi kasa olur. 5600 ve thermaltake yap ve vatan şartsa al.
b550 ds3h bakabilirsin ucuz oluyorlar.dediğim gibi gamegaraja güvenemiyorum
b550 ile değiştirmek mantıklı mı
https://www.vatanbilgisayar.com/gig...0-soket-am4-ddr4-4733mhz-o-c-m-2-anakart.html bu mub550 ds3h bakabilirsin ucuz oluyorlar.
4060 olan hala stokta var 19.5k
ileride dediğim gibi güncelleme yapmayacak isen mantıksızdediğim gibi gamegaraja güvenemiyorum
b550 ile değiştirmek mantıklı mı