Neler Yeni

Sistem güncelleme veya güncelliğini denetleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
Merhaba,yeni pc aldim ve bilgisayarci ya götürdüm kurulum vs ler icin ama isini tam anlamiyla doğru yaptimi öğrenmek istiyorum yardım eder misiniz şimdiden teşekkürler.

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alihan
yazılım tarafında anakart üreticinin yayınladığı en son BİOS sürümünü kontrol et ve sistem bilgisinden kendi BİOS sürümünü kontrol et ekran kartı güncellemelerine bak windows güncellemerini kontrol et ram mhz lerine bakıp XMP devrede mi görüntüle

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Bilgisayarcı ne kadar aldı? Merak ettim. Çok basit bir şey çünkü

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
Arama kısmına "winver" yazıp güncel windows sürmünüzü öğrenebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran karti ve bios sürüm lere nasil bakabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazılım tarafında anakart üreticinin yayınladığı en son BİOS sürümünü kontrol et ve sistem bilgisinden kendi BİOS sürümünü kontrol et ekran kartı güncellemelerine bak windows güncellemerini kontrol et ram mhz lerine bakıp XMP devrede mi görüntüle
Bunlari nasil ve nereden bakabilirim detay verebilirsiniz sevinirim.

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alihan
Ekran karti ve bios sürüm lere nasil bakabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlari nasil ve nereden bakabilirim detay verebilirsiniz sevinirim.
ekran kartın için AMD kullanıyorsan AMD Radeon software üzerinden kontrol edebilirsin NVİDİA kullanıyorsan nvidia denetim masası üzerinden sürümünü kontrol ederbilirsin https://www.nvidia.com.tr/drivers buradan ekran kartının çıkmış en son sürümü ile karşılaştırabilirsin

BİOS için de BİOS sürümünü BİOS ekranına gelerek kontrol edebilirsin ekranda yazacaktır onu da ankart üreticinin sayfasındaki drivers kısmından sürümleri karşılaştırarak bulabilirsin

Ram MHZ in görev yöneticisinde performans kısmından belleği seçerek sağ alttakı "hız" bölümünden öğrenebilirsin

Top Bottom